I can't love you more than this! Kap.23

Fridas perspektiv:
-Varför gömmer Vanessa sig? Frågade Alex mig.
-Shh! Säg inget! Sa jag så tyst jag kunde till honom. Det sista Vanessa ville var nog att börja bråka med Harry på ett allmänt café med sin pojkvän och bästis. Killarna kom fram till oss och jag låssades som ingenting.
-Frida?! Where are Vanessa!? And what are you doing here? Sa Niall till mig.
-I'm living here. Sa jag lite ironiskt.
-And i don't think that Vanessa wants to meet you. Sa jag och såg att Harry trängde sig fram ur tjejklungan.
-Frida! Let me talk to her! Sa han högt och såg väldigt allvarlig ut. Jag kollade på Alex som såg väldigt förvånad ut.
-Why do you want to talk to her!? Sa han det högsta han kunde utan att skrika och såg väldigt väldigt arg ut. Harry såg väldigt förvånad ut och öppnade munnen för att säga något.
-She don't want you anymore! You are a stupid guy, that looks like an idiot, sings like an idiot, and are an idiot. Jag såg att fansen backade lite men spärrade upp öronen för att höra vad som hände. Jag såg att Harry började bli tårögd. Var Alex för hård mot honom? Jag såg hur Louis trängde sig fram ur klungan.
-Hey, don't call my friend that! Sa han.
-Ohh, here comes Harrys boyfriend! Sa Alex högt med flickröst och skrattade elakt. You never gonna get back Vanessa! She is mine! Skrek Alex sen. Jag såg att Harry gled ner på marken, och började gråta.
-I did a big misstake. viskade han och började gråta ännu mer. Louis satte sig ner bredvid honom och försökte trösta honom.
-You are even uglier than the fur ball! Skrek han till Louis och började skratta ännu mer. Louis reste dig upp.
-He is not a fur ball! Sa Louis högt i försvar till Harry.
-No you're right, he is a fur monster! Svarade Alex Louis försvar till Harry.
-You are stupid and not worth anything! Skrek Alex sen till Louis.
-STOP! Det var Vanessa som kom utspringandes från cafét.
-Vanessa? Sa Harry och kollade upp.

Bellas perspektiv:
Jag hörde hur Alex började skrika taskiga saker till Louis. Det var okej när han var dum mot Harry, men han skulle inte våga röra Louis! Nu insåg jag vilken idiot Alex faktiskt var! Jag var inte kär i honom, jag ville bara glömma Harry! Jag ställde mig upp och sprang ut ur cafét och skrek stop. Harry kollade förvånat upp på mig och sa
-Vanessa?
-Alex, you can say stupid things to Harry, but don't touch my best friends! Skrek jag till honom samtidigt som jag smällde igen dörren.
-But.. I can explain. Sa han tyst.
-No! It's over! Sa jag till honom. Alex reste sig upp och gick iväg. Vilken lättnad att bli av med idioten. Jag såg att Louis och resten av killarna kollade chockat på mig. Jag sprang fram och kramade om Louis.
-He is an idiot, dont listen to him! Viskade jag i hans öra. Han kollade på mig och nickade. Harry ställde sig upp och gick fram till mig.
-Vanessa? Please talk to me. Sa han tyst. Jag ignorerade det och lossades att han inte fans.
-Vanessa please, i know i did a misstake, but.. Sa han men jag avbröt honom
-What do you think should happen?! That you can kiss a girl, brake my heart, and then come back and think that everything is okey?! Skrek jag till honom och kände tårarna som rann ner för mina kinder. Zayn hade bett fansen att gå, han sa att dom behövde vara ensamma ett tag. Så det var i alla fall inga fans som såg mig gråta.
-So you came over me fast? Sa Harry väldigt tyst och kollade ner i marken.
-No... I didn't really love Alex, but i needed something to get you out of my head! And then i choosed a new boyfreind... Sa jag lite osäkert.

Frida kom fram till mig och kramade om mig.
-Lets go. Sa hon och började gå.
-Gå i förväg du, jag ska bara säga några ord till killarna. Sa jag och Frida nickade.


Här kom andra kapitlet i dag som jag lovade! 6 kommentarer och det kommer ett nytt kapitel imorgon! Men vad tycker ni egentligen om bloggen? Kommentera! :D <3


 


I can't love you more than this! Kap.22

Frida och jag vaknade ganska tidigt nästa morgon också. Hon är inte en sån som sover bort dagarna. Idag så skulle vi åka med Alex till Skansen. (Egentligen ville vi till Gröna Lund, men dom hade inte öppet nu.) Han skulle hämta oss klockan 10 (han är 18 och får köra bil.)

När Alex hämtade oss så satte jag mig bredvid honom där fram, och Frida satte sig där bak. Han hade en röd Porsche, vilket innebär att det är väldigt trångt där bak, alltså var det väldigt trångt för Frida. Hon slog kanske i huvudet fem gånger under resan, och varje gång började vi skratta lika mycket.

Vi gick runt hela dagen och kollade på massa djur. Jag missade kanske hälften för att jag försvann i mina tankar om killarna. Gud vad jag saknade dom! Liam som alltid var så smart och tränade typ hela tiden! Och Niall som alltid ville äta! Och Zayn, som inte sa så mycket men som alltid var så förstående och snäll! Och Louis, min lilla Louis! Han och jag stod så otroligt nära varandra, så lämnade jag honom bara! Efter allt snällt han gjort mot mig så är jag så här taskig mot honom.. Fast han hade det nog bättre utan mig... Och så Harry, idioten jag aldrig mer vill träffa.... Eller vill jag det?

Vi kom fram till Fridas hem och Alex och jag skulle säga hejdå. Frida förstod var som var på gång och gick in. Nu gjorde han så igen. Han lutade sig över mig för att kyssa mig. Och den här gången stod jag kvar. Vi kysstes! Men det var inte alls så fantastiskt som jag hade hoppats. När jag kysstes med Harry så slog det gnistor och hela min värld stannade. Nu så var det bara en blöt kyss och inget mer. Alex verkade i alla fall tycka att den var fantastisk och ville kyssas mer. Men jag kramade honom, sa hejdå och gick in.

-Så, hur var det? Sa Frida när jag gick in igenom dörren. Hon var helt uppspelt och hoppade upp och ner i hallen. Frida gillade i och för sig inte Alex, hon hatade honom efter det som hände, men hon var så glad för min skull
-Jag vet inte. Sa jag lite osäkert.
-Jag vet inte?! Är det allt du har att säga!? Komigen! Var det fantastiskt!? Stog tiden still!? Hon fortsatte fråga massa frågor och jag försvann in i min egna lilla värld. Det där var den sämsta kyssen någonsin. Till och med kyssen från farbror Peters hund när jag var fem år var bättre. Jag ville öva mig på att kyssas, så jag gick fram till hans hund och pussade honom, och det ända hunden gjorde var att bita mig...

Nästa dag gick fort. Frida och jag åkte in till stan och shoppade, sen åkte vi hem till henne och bakade och hade matkrig med hennes lillebror! Efter middagen så gick Frida och jag upp till Fridas rum. Jag gick in på twitter och såg att Louis hade twittrat:

You don't need listen to him, but please listen to me! We are coming! XOXOXOXO

Vad menade han med det? Vart skulle dom komma?

Nästa dag så skulle Frida, jag och Alex åka och fika. Jag satte på mig en vit långärmad tröja med spets och ett par långa svarta byxor och ett skärp. Till det hade jag örhängena jag hade fått av Harry. Fast det visste inte Frida eller Alex.

Vi satte oss på uteserveringen med våra saker. Det var ett runt bord så alla satt ”bredvid alla”. :P Efter några minuter så började vi höra tjej skrik. Vi kollade oss omkring men såg ingenting. Vad kan det ha varit? Vi fortsatte att prata och fika, men efter ett tag så hörde vi skriken igen. Fast den här gången ännu närmare. Skriken slutade inte utan dom blev blara högre och högre och dom kom bara närmre och närmre. Helt plötsligt så hördes det en chockad röst som sa
-Frida!? Det var Louis som hade sätt Frida men inte mig. Jag gömde mig och kröp in till cafét så att dom inte skulle se mig. Frida verkade fatta att jag inte ville träffa dom. Men Alex fattade däremot ingenting.


FÖRLÅT! Gud förlåt för att jag gör så få inlägg! Men jag har varit så sjuuukt upptagen den här veckan! Hoppas att ni kan förlåta mig! För att vara snäll så behövs det bara 4 kommentarer på det här inlägget, så får ni ett nytt inlägg ikväll! :D <3

 


I can't love you more than this! Kap.21


Frida och jag vaknade tidigt nästa morgon. Jag duschade, sminkade mig, borstade tänderna och klädde på mig. Jag satte på mig en tröja med massa paljetter på som bildade U.S.A.s flagga, med ett par shorts till. Vi hade bestämt oss för att ringa Alex och kolla om han ville göra något. Och det ville han!

Vi knackade på Alex dörr och hans mamma öppnade.
-Alex, du har besök. Sa hon och log mot oss. Alex kom ut och stirrade på mig. Vi stod tysta ett tag, men tillslut så hoppade Alex på mig och kramade om mig.
-Vanessa! Jag har saknat dig så sjukt mycket! Sa han och kramade mig hårdare.
-Jag har saknat dig också! Sa jag och skrattade.
-Du är så sjukt vacker! Sa han och kollade på mig. Jag kände hur jag rodnade.

Vi åkte till ett café och satte oss ner. Alex beställde en morotskaka och juice, Frida beställde en kladdkaka och en cola. Och jag beställde en sallad och en Chai Latte! Vi satt och pratade om allt möjligt, efter ett tag så tog Alex min hand, jag drog snabbt bort den och lossades som ingenting. När vi var klara så gick vi till min gamla skola. Först gick vi bara runt lite, men sen så satte vi oss på några gungor och gungade.
-Vanessa, snälla! Bli ihop med mig igen! Sa Alex ett tag efter att vi hade suttit oss på gungorna. Frida stannade sin gunga och satt tyst och kollade på mig och Alex.
-Jag vet inte Alex, jag vet inte om jag är redo för ett till förhållande. Svarade jag. Jag såg att Alex såg besviken ut och han kollade ner i marken. Jag kände mig ganska taskig.
-Men det är värt ett försök! Sa jag osäkert sen. Alex sken upp.
-Allvarligt?! Frågade han.
-Ja allvarligt? Frågade Frida lite chokat. Jag nickade och Alex sprang fram och kramade om mig. Jag var fortfarande inte säker på att jag gillade honom, men jag gjorde allt för att komma bort från Harry.

Alex tog min hand och vi började gå mot hans hem. Frida mådde inte så bra så hon hade gått hem lite tidigare, så Alex och jag var ensamma. När vi kom fram till Alex så sa han
-Säker på att jag inte ska följa dig hem?
-Ja, jag klarar mig! Sa jag och log. Alex lutade sig mot mig och tänkte precis kyssa mig. Men jag drog undan mig och började sakta gå därifrån. Det kändes inte rätt.
Jag vände mig om och vinkade hejdå till Alex. Sen började jag springa, jag sprang hem till Frida och upp på hennes rum. Där satt hon inne på sin dator och twittrade.
-Hej, hur mår du? Frågade jag henne.
-Mycket bättre! Det är nog bara Alex som gör mig lite sjuk. Svarade hon och vi började små skratta.

Jag loggade in på twitter och såg att Harry hade twittrat:

I'm gonna fix this, i promise! XOXOXO

Frida satt bakom mig och såg hans Twitter. Hon kramade om mig och torkade bort tåren på min kind som hade kommit.
-Han var inte värd dig. Sa hon och log. Jag nickade och twittrade själv:

Sorry, but it's to late....

Jag loggade ut och slängde mobilen på min resväska. Juste jag hade ju inte packat upp den. Jag frågade Frida om hon hade något ställe jag kunde hänga upp mina kläder på. Och hon visade mig en låda som hon själv inte använde. Jag packade upp mina kläder och saker som jag hade med mig och ställde resväskan under Fridas säng.
-Så, hur känns det med Alex? Frågade Frida.
-Jag vet inte riktigt, det känns ganska konstigt. Svarade jag henne. Frida stängde av datorn och satte sig bredvid mig.
-Tjejen, din drömprins kommer du hitta någon dag. Sa hon och log mot mig.
-Jag trodde att Harry var min drömprins, men så var det ju inte. Sa jag och kollade ner i marken.
-Vad händer med killarna då, kommer dom åka hit även fast du inte tänker prata med Harry? Frågade hon mig.
-Tror inte det. Svarade jag lite nedstämt. Frida kramade mig och gick och hämtade ett halsband.
-Här. Sa hon och räckte fram det. Jag kollade förvånat på henne.
-Det är mitt tur halsband, men du behöver det nog mer en jag just nu. Sa hon. Jag kramade om henne och viskade tack i hennes öra. Om det här nu var ett tur halsband, så hoppas jag att det kunde ge mig tillbaka den gamla Harry.


Förlåt! Jag har så himla mycket läxor och aktiviteter så jag hinner inte alltid med! Jag ska försöka bättra mig!
6 kommentarer och jag lägger upp ett nytt kapitel imorgon! :D <3

Svar på frågestund!

Hej hej allihopa! Här kommer några svar på frågestunden! Men jag vill också säga, att några av er som har kommenterat mitt förra inlägg, har skrivit några idér som redan hade tänkt skulle hända! Det är som om ni kan läsa mina tankar! :P

Lovisa! om Frågestund!:
Varför startade du den här bloggen?

Svar:
Jag har haft många bloggar tidigare, men jag har inte riktigt tagit dom på allvar och jag har skrivit om mitt eget liv då. Och för ett tag sen så satt jag bara hemma hela dagarna och gjorde ingenting (bokstavligen) För att alla mina kompisar var bortresta eller inte kunnde göra något, och jag hade inga aktiviteter eftersom det var lov, och då så följde jag en annan One Direction blogg, så då en dag fick jag en idé! Jag kunde starta en egen One Direction novell blogg! För om jag skulle göra det så skulle jag få börja blogga på allvar, få något att göra på dagarna, och jag älskar att skriva historier, och om jag skulle starta den bloggen så skulle jag ju få skriva! Hoppas du är nöjd med svaret!
Kram Bella! <3

tindra  om Frågestund!:
kan du lägga upp en bild på dig själv? och vem är din favorit i OneD?

Svar:

Här är jag! Inget speciellt med mig!
Jag älskar alla lika mycket! Jag kan inte välja en!
Hoppas du blev nöjd med svaret!
Kram Bella! <3

Anonym om Frågestund!:
Varför tycker du om One Direction?

Svar: Jag tycker inte om dom, jag älskar dom! Det finns 100000 anledningar till varför, men här kommet några av dom:
Dom sjunger helt fantastiskt! Dom är jätte snygga! Dom är min stora insperation! Dom är så snälla mot sina fans och dom gav aldrig upp sin dröm! Dom räddar folk varje dag, inklusive mig, utan att ens veta om att dom finns! Dom gör folks liv värda att leva!
Kommer kanske komma upp med flera anledningar till varför jag gillar dom senare!
Hoppas du blev nöjd med svaret
Kram Bella! <3

Matti om Frågestund!:
vad betyder vanarry

Svar: När kändisar blir ihop, så brukar man blanda deras namn och få ett smeknamn! I det här fallet så gäller det Harry och Vanessa! Då har jag tagit Vanessas tre första bokstäver (Van) Och lagt ihop dom med Harrys 4 sista bokstäver (arry) Och om man lägger ihop dom så blir det Vanarry!
Hoppas du blev nöjd med svaret!
Kram! <3

Här kom några svar! Hoppas ni blev nöjda! Tack alla som kommenterade! :D <3 Förresten, om ni någonsin skulle vilja få tag på mig, så är min mail: [email protected] min facebook: Bella Helge och min twitter: Bella Helge Det är bara att maila, adda eller vad ni nu vill göra! :D <3

I can't love you more than this! Kap.20

Jag gick ned till receptionen och köpte data tid. Jag satte mig vid en dator, loggade in och började leta flyg. Jag ville hem. Jag hittade ett billigt flyg som gick imorgon. Jag bokade det och loggade ut från datorn. Jag skulle hem, jag såg ingen mening med att vara kvar här. Jag såg Harry komma in i receptionen. Han stirrade på mig. Jag började springa till hissarna. När jag kom fram så hoppade jag in och tryckte på våning 3. Dörrarna började stängas, och jag såg Harry koma närmre. När han kom fram så var det bara en liten glipa kvar. Då viskade jag godbye Harold Edward Styles (hans riktiga namn).´

Jag gick in på mitt rum och gick och la mig. Flyget skulle gå tidigt imorgon bitti, så jag behövde sova. När jag vaknade nästa morgon så gjorde jag mig i ordning, tog min väska och gick ner till receptionen för att checka ut. Jag såg Niall komma gående, han gick fram till mig.
-Vanessa, were are you going? Frågade han mig.
-Home. Svarade jag tyst. Jag såg att Niall blev upprörd.
-But Vanessa, you can't leave us! Sa han.
-I need to, i dont want to meet Harry. Svarade jag. Niall nickade och kramade mig.
-I'm gonna miss you. Viskade jag och kände hur en tår rann ner för min kind.

När planet hade landat så skulle mormor hämta mig. Jag hade ringt henne på morgonen och berättat vad som hade hänt. Hon förstod, men hon var inte säker på om jag hade gjort rätt val. Vadå inte gjort rätt val? Vad menade hon med det?

Jag klev ur bilen och gick upp på mitt rum. Jag packade upp min väska och tog fram min gitarr. Jag började skriva en liten sång. Den handlade om idioterna Alex Flobäck och Harry Styles. Efter kanske 30 minuter så la jag ner min gitarr. Dom förtjänar inte min tid. Jag tog upp en tidning jag hade köpt på flygplatsen. Det var en poster i med One Direction på. Jag hämtade en sax och klippte ut Harry och slängde honom i papperskorgen. Sen satte jag upp postern på min vägg.

Det hade nu gått en vecka sen jag kom hem, och jag skulle hem till Sverige imorgon! Jag saknade Frida otroligt mycket! Harry hade försökt ringa mig, han hade messat mig, han hade twittrat, han hade plingat på. Men nej, jag tänker aldrig mer prata med honom! Han hade skadat mig något otroligt! Resten av killarna hade också försökt få tag på mig. Men jag ville inte prata med någon av dom heller. Jag hade varit sjuk i några dagar, jag mådde dåligt över det som hade hänt. Jag hade bara legat hemma, och intygat mig själv att jag inte var värld någonting. Inte ens att leva. Jag hade knappt ätit på hela veckan, kanske en macka eller två. Men inget mer. Jag kände att jag inte var värd mat.

Mormor och morfar ville inte att jag skulle åka, men jag ville hem mer än något annat! Hem till Sverige! Så jag hade sagt till dom att jag mådde bra.

Min mobil ringde och på skärmen så stod det Alex. Han hade ringt och messat ett par gånger nu, och jag hade bara ignorerat det. Men nu orkade jag inte göra det längre. Så jag svarade!
-Vad vill du? Frågade jag honom.
-Förlåt. Sa han tyst. Vi pratade på ett litet tag och jag berättade om allt som hade hänt. Alex blev väldigt upprörd när jag berättade om att jag hade blivit misshandlad och när jag berättade om det som hände med Harry. Han berättade att han inte trodde att det skulle funka att ha ett förhållande när vi bodde på två olika platser, och att han då tappade hoppet och tog för givet att det var slut. Sen när han fick reda på vad som hade hänt så hade han gjort slut med den ”nya tjejen” och försökt att få tag på mig och be om förlåtelse. Alex ville bli tillsammans igen. Men jag är ingen docka som man bara kan kasta runt med. Så jag sa att jag skulle tänka på saken.

Jag stod nu på flygplatsen och sa hejdå till mormor och morfar. Om cirka en timme så skulle jag vara framme i Sverige. Jag gick på flyget och satte mig ned. Planet lyfte och jag försvann snabbt in i mina tankar. Killarna skulle nog inte komma till Sverige dom sista dagarna. Varför skulle dom det? Djupt inne i mina tankar så kom jag och tänka på Fanny. Var det dom här bilderna på Harry och tjejen som hon hade snackat om? Hur länge hade hon vetat om det?

När jag klev ut från flygplatsen så såg jag Frida!
-FRIDA!!! Skrek jag och hoppade på henne. Klantiga som vi är så råkar jag putta Frida så att hon håller på att ramla. Hon tar tag i mig så att jag faller med henne. Och det slutar med att vi ligger mitt på marken på varandra och skrattar ihjäl oss!
-Vanessa! Gud vad jag har saknat dig! Sa hon och vi satte oss i en taxi och åkte hem till Frida. Jag berättade om det som hade hänt med Harry.
-Asså fyfan för killar! Harry är ett svin! Han förtjänar inte dig! Det finns massa andra killar. Sa Frida efter att jag hade berättat om det.
-Jag vet, det finns många andra killar. Förresten så snackade jag med Alex igår. Och allt blev ett stort missförstånd och jag har förlåtit honom. Sa jag. Frida satt och stirrade på mig.
-Han är också ett svin! Men aja bara du är lycklig så! Svarade hon efter ett tag.

Vi kom fram till Fridas hus, betalade och gick av. Frida och jag skulle bo i samma rum! Bara Frida och jag i en vecka! Det var i alla fall vad jag trodde...


Förlåt för den dåliga uppdateringen, men jag har bloggtorka! Vad tycker ni ska hända i historien? Kommentera! :D <3


I can't love you more than this! Kap.19

Hur kunde han? Han var så falsk! Fyfan för honom asså! Jag hatar honom! Jag hoppade in i närmaste taxi och bad dom att köra mig till hotellet. Varför ska alla mina förhållanden sluta med att min kille kysser en annan tjej? Tankarna snurrade i mitt huvud, det gick snabbt att komma till hotellet. Jag sprang upp och packade snabbt min väska. Jag ville bort härifrån! Så snabbt som möjligt. Jag ville inte träffa Harry eller någon av dom andra killarna. Jag tog min väska och gick ned till receptionen. Där kom killarna springandes, alla utom Harry. Jag ställde mig i ett hörn så att dom inte skulle se mig, om dom inte redan hade det.

När dom hade gått ifrån receptionen så vågade jag gå ut ur det lilla hörnet. Jag gick till receptionen och bad om ett rum i två dagar. Hon gav mig nyckeln till ett rum, och jag betalade. Jag åkte upp till våningen. Fan också, det var samma våning som killarna hade sina rum på. Jag såg alla killlarna, men fortfarande inte Harry, stå utanför mitt, Louis och Harrys rum. Dom stod och knackade på. Juste! Jag hade ju deras nyckel. Vad skulle jag göra? 

Jag började sakta gå mot dom. När jag stod några meter ifrån dom så bestämde jag mig för att försöka att undvika att prata med dom. Jag kastade nyckeln på marken och började gå därifrån. Då hörde jag Louis ropa efter mig. Nej dom hade sätt mig! Jag började springa, och såg hur dom sprang efter mig. Jag sprang till mitt nya rum och stängde igen dörren framför killarna. Dom började knacka på dörren och försöka prata med mig. Men jag bara ignorerade det.

Jag började gråta, och det hörde killarna.
-Vanessa, open now! We just want to help you! And please don't cry! We don't want you to be sad! Sa Zayn och knackade på dörren. Jag ignorerade det.
-Bella, please. We love you. Hörde jag Louis och Niall säga I Kör. Det var ju inte deras fel att Harry hade gjort som han gjort. Jag gick sakta mot dörren och öppnade den. Inrusande kom alla killarna, (förutom Harry som inte var med dom) och kramade om mig. Jag grät fortfarande.

När jag hade lugnat ned mig så började killarna att försöka trösta mig, men jag lyssnade inte. Han hade verkligen krossat mitt hjärta. Jag bad killarna om att få prata med Niall och Louis ensamma. Jag berättade hur jag kände, och dom berättade hur arga dom var på Harry. Dom lovade mig också att prata med Harry, för jag ville inte träffa honom, jag ville aldrig mer träffa honom.


Dålig bloggning jag vet! Men jag har varit på Skansen med bästisen och kusinen hela dagen! :P
Så vad tycker ni om det här kapitlet? Vad tror ni att Vanessa kommer göra? 8 kommentarer så får ni ett till kapitel ikväll! :D <3

I can't love you more than this! Kap.18

När vi kom fram till hotellet så berättade Harry att vi två skulle dela rum med Louis. Det gör inget för Louis är en av mina närmaste bästa vänner. Jag och han står närmre varandra en vad jag och någon annan gör i bandet, till och med närmre än jag och Harry!

Louis gick först in på hotellet och valde säng. Han valde dubbelsängen. Jag och Harry undrade hur han tänkte, med det slutade i alla fall med att Harry och Louis sov i dubbelsängen , och jag sov i en liten säng för mig själv. Vi skulle vara i Spanien i fyra dagar, sen skulle vi till Grekland i 2 dagar och sen till Italien i två dagar. Och några dagar efter att vi kommit hem till England så skulle jag hem till Sverige i en vecka och träffa Frida, dom sista fyra dagarna i Sverige skulle killarna vara med också!

Hela första dagen gick snabbt. Vi var först i studion och sen gick vi ut och åt. Nu var vi alla hemma, men Harry var på någon klubb och skulle träffa några gamla vänner. Just nu så satt jag i Harrys och Louis säng och Louis och jag pratade om lite allt möjligt. Jag berättade vad jag hade tänkt att vi skulle göra i Sverige, och hur underbart jag tyckte livet var just nu! Jag hade världens bästa pojkvän som var helt ärlig mot mig! Jag var på en underbar resa med killarna som betyder mest i hela världen för mig! Och jag skulle snart hem till Sverige och få träffa mina gamla vänner. Louis lyssnade hela tiden, och verkade väldigt glad för min skull.

Klockan var ungefär ett och jag bestämde mig för att gå och lägga mig. Medans jag tvättade bort sminket och borstade tänderna så hörde jag hur dörren öppnades, och hur någonting gick sönder där ute. Jag fortsatte att tvätta bort sminket, och när jag var klar och gick ut från toaletten så såg jag att Harry hade somnat i min säng. Han var nog ganska full. Inte säker, men annars så skulle han nog inte lägga sig i min säng och typ ta sönder allt på vägen. Det låg massor med saker på golvet som han hade rivit ner. Jag blockade försiktigt upp dom och gick och la mig bredvid Louis. Såklart så hade jag mina kläder på mig, man vet ju aldrig vad Louis kunde göra! :P

Nästa dag så blev jag väckt av att Louis slog mig med en kudde. Jag blev genast pigg och ställde mig upp och slog tillbaka. Louis och jag hade kuddkrig ända tills Harry vaknade.
-Ehmm... What are you doing? Sa han och gäspade.
-Goooodmorning babe! Sa jag och kysste honom på kinden. Han gick upp och började duscha. Louis och jag fortsatte med att ha kuddkrig medans Harry duschade, och så fort han kom tillbaka, så satte vi oss ner som om inget hade hänt. Louis satt och flinade, vi gjorde så här bara för att skoja lite med Harry. Och Louis verkade tycka att det var väldigt kul.

Idag skulle vi till studion igen, först så gick Niall in. Det var glasfönster rakt igenom här, så vi såg in till den som satt där inne, och dom såg oss. Så vi satt och vinkade till Niall i början, men sen så satte jag och killarna satte oss ned och tittade på tv. Det var nåt konstigt skvaller program. Det gick ganska fort för Niall, och när han kom ut så skulle Harry in. Vi kollade ett tag och helt plötsligt så hände något som ingen av oss hade förväntat sig skulle hända-What did actually happened to Vanarry? Sa hon på tv:n.
-Not so much, i hope. Sa Louis och vi började skratta.
-Are Harry a liar, or is it something wrong with Vanessa? Sa hon, och jag började bli orolig. Vad pratade hon om? Jag såg en bild komma upp. En bild på Harry och en annan tjej. När dom kysstes backstage på konserten för några dagar sedan! Och sen kom det en till bild. På Harry och samma tjej på nattklubben häromdan. Jag såg hur alla kollade på mig med oroliga blickar. Jag kände hur tårarna började bränna i ögonen, och så föll det en. Jag satt helt stilla och bara stirrade på tv.n.
-Vanessa, it's gonna be okey. Sa Louis och la sin hand på mitt knä. Jag drog bort den, ställde mig upp och sprang därifrån. Harry såg allting från studion och gick ut ur båset.

Harrys perspektiv:
-What did just happen? I asked the boys. They looked at the tv. It was a picture on me and a girl kissing. I realized what had happened.
-You are so fake! Louis Screamed.
-She was so nice to you, and she was always honest! And then you do like this to her!? Said Louis. He walked to the door, walkde outside, and slammed it. The other guys stared at me. Ten they took their things and walked out. What did just happen?


Vad ska hända nu? Ska Vanessa förlåta Harry?
 Förlåt för den dåliga uppdateringen, men jag har varit så upptagen med skolan och mina aktiviteter! Men jag lovar att det kommer att bli bättre uppdatering på helgerna! Jag skulle vilja att ni skrev mer om vad ni gillar, och vad ni tycker att jag kan göra bättre i kommentarerna. Så om det här kapitlet får 7 kommentarer där ni skriver vad ni tycker i bra och vad ni tycker kunnde förbättras med bloggen, så lovar jag extra långa kapitel imorgon! Och Fanny, nu kommer det vara några kapitel innan du kommer vara med igen, men sen så kommer du få vara med väldigt mycket! :D <3

I can't love you more than this! Kap.17

Nästa morgon skulle killarna ha en konsert, så jag hängde med dom. Killarna gick in backstage , men jag var tvungen att vänta utanför med resten av publiken. Efter några minuter så kom det fram en tjej till mig.
-Hej! Jag heter Fanny, jag är från Svergie och jag är ett stort fan av One Direction, du är Harrys flickvän va? Frågade hon mig.
-Ehm, aa. Hur visste du att jag kan svenska? Frågade jag henne.
-Jag vet allt om dig och killarna! Sa hon och började skratta. Sen tog hon fram en likadan berlock som jag hade fått av både Alex och Harry.
-Jag har skaffat mig en egen berlock, fast fejkad! Sa hon och log.

Killarna började sjunga och jag såg att Fanny sjöng med i alla låtarna, vilket jag också gjorde. Jag såg att Harry kollade på mig lite då och då, och under en låt så gick han bakom scenen backstage, och i nästa låt så kom han tillbaka. Undra vad han gjorde? Kanske fixade något med micken eller nåt?. I sista låten av konserten så skulle dom ta upp någon ur publiken. Jag såg att Zayn gick ner från scenen och började kolla sig omkring efter någon att ta upp. Han gick förbi mig och tog tag i Fannys hand, och följde henne upp på scenen. Fanny Sjöng med hela låten och såg överlycklig ut.

När konserten var slut så kom Fanny fram till mig och sa att hon var ledsen för det som hade hänt med Harry. Sen gick hon sin väg. Vad menade hon med det?

Nästa dag var sista dagen i Paris och killarna skulle till studion igen. Den här gången ville jag följa med. Killarna fick åka i förväg för jag mådde inte så bra och skulle köpa lite medicin. Påväg ut från hotellet så kom det fram massa fans till mig och ville ta bilder och få autografer. Så det tog ett tag att komma fram till ett apotek. Väl inne på apoteket så såg jag många som kollade på mig och viskade. Antagligen så kände dom igen mig.

När jag kom tillbaka till hotellrummet så tog jag medicinerna, och sen åkte jag till studion. När jag kom in i studion så satt killarna och pratade,
-Hi guys! Sa jag och gick in till dom.
-Hi Vanessa! Svarade dom mig. Harry, Niall, Zayn och Liam fortsatte att spela, medans Louis kom fram till mig.
-Wnat to go for a walk? Frågade han mig.
-Sure! Svarade jag.
-Don't steal my girlfriend! Sa Harry och vi började skratta.

Louis och jag gick till ett café och satte oss ned.
-So, who was the girl you talked with on the concert, yesterday? She was cute! Frågade Louis mig.
-I don't really now. She told me that her name was Fanny, and that she was a fan. Svarade jag och tog en klunk av mitt kaffe.
-Yeah, i discoverd that when she buyed tickets to our concert. Sa Louis ironiskt och vi började att skratta.

Nu stod vi på flyglatsen och skulle till Spanien! Jag var så taggad! Jag har alltid velat åka till Spanien! Och en av orsakerna var för att jag kan prata flytande spanska! Niall verkade också ganska taggad. Han kunde ju också prata flytande Spanska, men det var nog inte därför han var så uppspelt.

Det kom fram ett fan till killarna, jag såg inte riktigt vem det var, men hon verkade inte så intresserad av mig, så jag gick in på Taxfreen istället. Plötsligt så knackade någon på min axel. När jag vände mig om så såg jag att det var Fanny.
-Hej Fanny! Sa jag. Vad gör du här?
-Jag ska till Spanien! Svarade hon och log.
-Jaha, varför det? Frågade jag.
-Jag ska på en av killarnas konserter där! Sa hon och log större.
-Haha du följer dom överallt du! Sa jag och vi började skratta lite.
-Vart ska du då? Frågade hon mig.
-Till Spanien med grabbarna. Sa jag och skrattade lite.
-Jaha... Så du har förlåtit Harry? Sa hon och såg allvarlig ut.
-Va? Vad skulle jag förlåta honom för? Han har ju inte gjort något fel. Svarade jag henne lite osäkert.
-Jo men du vet Harry o.... Hon blev avbruten av att Harry kom fram och sa till mig att vi behövde gå. Jag vinkade hejdå till Fannyoch gick iväg. Jag såg att hon såg chockad ut. Hmm... Vad är det för något hon pratar om med Harry?


Vinnaren av tävlingen är... Fanny! Grattis! du kommer vara med lite då och då i novellen! För er som inte vann, det kommer fler tävlingar!
Förlåt för den usla uppdateringen, men igår var jag i skolan, sen på teater, och sen pluggade jag. Och idag så var jag först i skolan och sen åkte jag till Amanda! Men i alla fall! Här är ett nytt kapitel! 6 kommentarer för nästa! :D  <3 (Förresten Fanny, så är det något fel på min mail så jag kan inte maila dig!)

I can't love you more than this! Kap.16


4 dagar senare:
Nu stod jag här på flygplatsen med One Direction och var påväg till Paris! Vem hade kunnat tro det? Harry och jag hade gått ut med att vi var ihop för fansen för några dagar sen. Så nu när vi skulle gå på flygplanet så stod det många fans med skyltar och bilder med mig och Harry på. På vissa så stod det Vanarry.

När vi var framme i Paris så stod det en hel klunga fans och väntade. Paul fick knuffa undan hälften av dom så att vi kunde komma fram. Några av dom ville konstigt nog ta bilder på mig och ha min autograf. :P

När vi kom fram till hotellet så gick vi direkt upp till våra rum. Harry och jag hade ett eget rum, Zayn och Liam hade ett eget, och konstigt nog så var Niall villig att dela rum med Paul.... Fråga mig inte varför? Kanske för att Paul kan laga god mat? I alla fall, Harry och jag gick till vårat rum. Det var väldigt litet. Sängen tog upp hela sovrummet, och på toalleten så fans det en dusch och en toalett. Aja, jag klarar mig. Vi ska bara vara i Paris i tre dagar.

Första dagen så skulle killarna till en studio och spela in, jag tackade nej när dom undrade om jag ville hänga med. Jag ville shoppa när jag var i Paris! Killarna hade redan åkt när jag var påväg ut. Jag skulle först in till någon Galleria, och sen skulle jag gå på marknad! Killarna skulle vara klara i studion ungefär klockan 6, och då skulle Harry och jag på dejt! Harry var alltid den som gav mig överraskningar, så den här gången hade jag bugat och bett om att få ordnat dejten, och min vilja gick igenom!

Klockan sju var jag klar och redo att åka på dejt!Jag hade på mig en vit klänning med massa lila glittriga fjärilar på toppen. Den hade jag köpt idag! När jag kom ut ur badrummet så stod Harry utan tröja. Gud jag dog! Vad snygg han är! Han vände sig om mot mig och jag såg att han blev chockad!
-You look like an angel! Sa han och kysste mig.
-You too! Sa jag och kollade på hans magrutor. Båda två började skratta och han satte på sig en tröja

Jag tog honom i handen och vi började gå, vi skulle till Eiffeltornet! När vi var framme så tog vi massor med foton. Vi bad också en kille att fota Harry och mig framför Eiffeltornet när vi kysstes. Det var en fantastisk kyss! Livet leker verkligen för mig just nu!

Vi gick upp i Eiffeltornet och fotade ännu mer. Harry tog tag i mig, och kysste mig passionerat. Sen gick vi ner för Eiffeltornet och satte oss på en restaurang i närheten. Vi började prata om vad vi tyckte om Paris och vad vi hade gjort idag. Jag berättade för Harry om vad jag hade köpt. Han blev chokad för att han tyckte att jag hade köpt så mycket.
-I'll show you when we get home. Sa jag och skrattade åt hans min.

Vi gick hem till hotellet och jag tog fram ett paket till Harry. Han öppnade det, och där i låg ett kedjehalsband, där man knäpper halsbandet så hade jag hängt en liten liten berlock som det stog Vanarry <3 på. Harry satt helt tyst och kollade på halsbandet.
-I love it. Sa Harry och kysste mig. Jag tog halsbandet, satte mig bakom Harry och satte på honom halsbandet.
-I love you! Sa jag och kysste honom igen.
-I love you! Sa Harry och vi kysstes igen. Kyssarna övergick till hångel. Jag rullade över honom och vi fortsatte, efter ett tag så ringde min mobil. Jag tog upp den, och på skärmen stod det mamma.
-Ja hej! Sa jag. Mamma och jag pratade ett tag om vad som hade hänt och hur vi mådde och så. Vi hade pratat några gånger tidigare, men inte så ofta för mamma var upptagen med jobbet.¨

När vi la på så kom Harry fram till mig.
-So, were did we stop. Sa han och närmade sig mig.
-I'm tierd. Sa jag med bebis röst och satte fingret för hans mun. Båda två började skratta, och sen gick vi och la oss.


Hej hej! Hur mår ni? Förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har varit i skolan hela dagen och sen åkte jag på min dans! Om det här inlägget får 6 kommentarer så får ni ett extra långt kapitel nästa gång, och jag avslöjar vinnaren av tävlingen! Glöm inte att slänga in en fråga i min lilla frågestund jag har! :D <3

i can't love you more than this! Kap.15

När vi kom hem så satte vi oss ner och kollade på Glee. Runt klockan 12 så var både Harry och jag bli ganska trötta. Vi gick upp till mitt rum och jag bytte om, borstade tänderna och tvättade bort sminket. Sen så bäddade jag ner mig under täcket och väntade på Harry Vart var han egentligen?

Jag gick runt i huset och ropade på Harry. Han hade varit borta i några minuter nu. Jag hade kollat i hela huset, men jag hittade honom ingenstans. Juste! Jag hade inte kollat i min walk in closet. Jag sprang snabbt upp för trapporna och in i walk in closeten. Jag kollade mig omkring. Helt plötsligt hoppade Harry fram från ingen stans och hoppade på mig. Jag började skrika för att jag blev så rädd.
-AHH! Harry! Skrek jag till honom.
-Surprise! Skrek han och kysste mig. Vi låg nu på golvet och kysstes.

Nästa dag så skulle jag åla med Harry hem till killarna. Dom skulle berätta något för mig. När vi var framme så stod Liam och Zayn och väntade på parkeringen. Varför vet jag inte? Dom följde oss upp till Louis och Harrys rum. Där satt resten av killarna och kollade på något konstigt program.

Killarna vände sig mot mig och stängde av programet.
-Bella, we have a surprise for you. Sa Zayn och log.
-But boys, you don't need to give me so many surprises! Sa jag och log.
-We are going on a tour in Europe and we want you to come with us. Sa Harry.
-What!? Are you kidding with me?! Skrek jag och kramade om dom.

-No, i'm not kidding! Sa Harry och kysste mig. Jag ska till Europa! Jag bor ju i Europa i och för sig. Men killarna berättade att vi skulle till typ Grekland, Italien, Frankrike och Spanien! Yeah! :D


Dom ska till Europa! Ni har blivit lite dåliga på att kommentera! 7 kommentarer för ett till kapitel idag! Förrästen, glöm inte att fråga frågor på frågestunden jag har! Länk till den: http://onedirectioninfectionnovell.blogg.se/2012/april/fragestund.html#comment Och glöm inte tävlingen heller! Länk: http://onedirectioninfectionnovell.blogg.se/2012/april/tavling.html :D <3

Frågestund!

Kommentera det ni undrar över, så svarar jag! Inga frågor är dumma eller konstiga! Ni får fråga hur många frågor ni vill! Japp, så enkelt är det! Fråga på nu!
Kram Bella! :D <3

I can't love you more than this! Kap.14

Vi började våran dejt igenom en park, parken jag hade gått i första dagen i England. Harry drog med mig till en bänk, vi satte oss ner, och han kollade på mig. Vi kysste varandra och jag såg att han knäppte med fingret. Från ingenstans så kommer det upp en liten mini orkester från en buske. Jag började fnissa lite. Orkestern kom fram till oss och Harry ställde sig upp och började sjunga Stole my heart för mig.

När han hade sjungit klart så gick orkester iväg och Harry tog min hand. Jag ställde mig upp och kysste honom mjukt. Sen gick vi vidare. I slutet av parken så stod det en vit limousin som det stod Harry + Vanessa = Vanarry = love på, jag kramade Harry och vi gick in i limousinen. Det var som en dröm inuti den, väggarna var fulla med bilder på Harry och mig, bakom bilderna så var det rött.. Det röda var som tusen fjädrar när man kände på det. Det var en matta! Fast på väggen. :P Golvet var svart, och sittplatserna var röda. Det var en stor bar och ett kylskåp, och det fanns en JÄTTE STOR stereo. Harry knuffade till mig för att se om jag faktiskt levde. Jag kollade på honom och sa
-wow Harry, have you done all this for me?!
-Ofcourse, you are worth everything! Jag satte mig ner, medans Harry hämtade dricka och satte på musik. Han satte på save you tonight. Vi sjöng med hela låten och kysstes lite då och då. Limousinen körde oss till någon dyr restaurang.

När vi hade beställt vår mat så började jag och Harry att prata på om lite allt möjligt. Efter ett tag så sa Harry till mig
-You have a beautiful singing voice!
-Ehmm, what? How do you now that? Sa jag lite tveksamt.
-I heard you sing in the car! Sa Harry och skrattade åt mitt dåliga minne. Jag kände att jag rådnade. Vad såg Harry i mig egentligen?
-And if i talk to or managemet you maybe can do an audition, and if they like you, you maybe can sing in one of our songs! Sa Harry till mig och sken upp i ett leende.
-Omg Harry! Are you serious?! Ofcourse i want to do an audition! How did you get this idea? Sa jag till honom och log mitt största leende.
-You told me you wanted to be a famous singer so i thougt you wanted to do this audition. Svarade Harry mig. Åhh vad underbar han var! Jag lutade mig över bordet och kysste honom.

När vi hade ätit klart så gick vi till limousinen. Nästa gång den stannade så var vi i hamnen. Harry tog tag i min hand och vi gick ner till slutet på bryggan. Han satte sig ner, och jag satte mig bredvid honom. Där satt jag och Harry Styles ,med händerna knutna, en stjärnklar natt. Vem hade trott det?
-Vanessa, i have a gift for you. Sa Harry och tog upp ett litet paket.
-But Harry, you don't need too... Jag öppnade paketet, och där i låg det en likadan berlock som den jag hade fått av Alex. Jag blev tyst, antagligen för tyst.
-Is it something wrong beautidful? Frågade Harry mig.
-The thing is just that Alex gave me a similar charm when we were togheter. Harry kollade på mig lite oroad, sen kollade han på min hand. Där satt mitt gamla armband kvar, med berlocken på. Jag tog av berlocken och kollade på den, Harry kollade också på den. Sen öppnade jag den och kollade på bilden på Alex och mig. Jag såg i ögonvrån att Harry blev lite irriterad när han såg bilden.

Jag ställde mig upp, jag kände hur tårarna började komma, så jag fick göra det här snabbt. Jag sträckte ut min hand med berlocken i ut över havet. Och så öppnade jag den. Plopp. Den var borta. Jag kände att en tår föll från min kind, och Harry torkade bort den. Nu hade jag lämnat Alex bakom mig, bokstavligen.


Hej hopp alla underbara! Här fick ni ett till kapitel! Jag ska ha frågestund på bloggen lite senare, så om ni vill fråga nått så är det bara att kommentera och fråga där! Vad tycker ni om historien egentligen? Kommentera! :D <3

Svar på kommentar!

Alwa!!! om I can't love you more than this! Kap.11:

AAAAA vad due e grym!!! Föresten hur gammal är due? När man skriver sånna här noveller då e man fan ett underbarn typ!!!

Svar: Tack tack tack så jääätte myckeet! Det värmer värkligen! Jag är 12 år, fyller 13 i sommar! Inte så jätte gammal, men men! ^^ :D <3

I can't love you more than this! Kap.13.



När jag vaknade så låg jag i vardagsrummet med killarna runt mig. Hur mycket var klockan? När somnade jag egentligen? Jag tog upp min mobil och såg att klockan var 4. Vänta 4!? Har vi sovit bort hela dagen?! Killarna skulle ju till studion!
-Harry, wake upp! Sa jag till honom.
-What is it babe? Frågade han mig tyst och gnuggade sina ögon. Jag höll fram min mobil så att han såg klockan. Han blev genast pigg och vi väckte dom andra killarna.

 Harry var först in i studion. Tyvär så hade dom kommit 2 timmar för sent och hade bara 1 timme på sig att spela in. Medans Harry var inne i studion så ringde min mobil. Jag kollade på skärmen och såg att det stod Alex. Skulle jag svara och berätta vad jag känner och hur mycket jag hatar honom? Skulle jag berätta om Harry och det som hände? Eller skulle jag bara ignorera honom? Jag bestämde mig för att inte svara. Jag kanske skulle ringa upp honom, men han får kämpa för det!

När Harry kom ut ur studion så frågade han om jag ville gå och fika med honom. Såklart så ville jag det. Harry öppnade dörren, och där ute stod det tusen fans. Han stängde snabbt dörren.
-I think we maybe need to eat here. Sa Harry och log sitt underbara sneda leende.
-It doesn't matter as long as i am with you. Sa jag till Harry, och vi kysstes långsamt. Vi såg att killarna satt och stirrade på oss.
-Hello love-birds, we are here too! Sa Louis och alla började skratta.

Vi skickade Paul att köpa mat. Niall var just nu inne i studion, och efter honom så skulle Liam in. Dom hade förlängt deras tid eftersom dom hade kommit försent.

När dom var klara i studion så åkte Harry med hem till mig, och resten av killarna hem till sina lägenheter. När vi kom fram till mig så gick vi in och upp på mitt rum. Eftersom jag inte hade duschat idag så skulle jag göra det nu.
-Can't i wash with you? Frågade Harry flörtigt och kysste mig.
-Haha you wish! Sa jag och gick in och låste dörren.

När jag var klar i duschen så låste jag upp dörren och gick ut. Där satt Harry med min gittar i famnen och spelade min låt.
-No Harry! Sa jag och började skratta.
-It's pretty good! Sa Harry och kollade på mig. Jag kom på att jag bara hade handduk på mig, så jag gick in i min walk in closet och bytte om till en blå tröja med en stor rosett på med vita byxor till. Harry hade bjudit mig på dejt så jag var tvungen att klä upp mig lite i alla fall.

Ungefär en halvtimme senare så hade jag sminkat mig, lockat håret och gjort mig i ordning för en kväll med bara Harry! Min Harry!


Förlåt förlåt förlåt för den dåliga uppdateringen! Jag sov hos min bästis och kunnde inte blogga! Men nu är jag tillbaka! :D Som ett litet "förlåt" så kanske det kommer ett till kapitel i kväll! Glöm inte min lilla tävling längre ner! Ni är så duktiga på att kommentera! 7 kommentarer och det kommer ett nytt kapitel ikväll! :D <3

I can't love you more than this! Kap.12

Jag tog med mig Niall och gick till Harrys och Louis lägenhet. Där satt dom och spelade tv spel. Killarna sa att vi behövde åka till studion om några minuter, så dom stängde av spelet och vi åkte iväg. När vi var i studion så kom deras producent och ville prata med alla. Sen kom Harry, Liam, Zayn och Niall tillbaka, och Louis började inne i studion. Killarna tog fram lite snacks och satte sig och spelade tv spel, medans jag tittade på.

Min mobil ringde och jag svarade, det var mormor
-Hej gumman vart är du? Sa hon när jag svarade.
-Jag är i studion med killarna.
-Okej, jag och morfar har bestämt oss för att åka på kryssning i tre dagar om det är okej för dig? Frågade mormor mig.
-Ja det är klart! När åker ni? Frågade jag.
-Ikväll, klockan 8, vi tänkte boka om några veckor, men sen så var det special pris om man åkte som vi ska göra
-Okej, jag kommer hem så att vi hinner träffas innan ni åker.

Jag la på och kollade på Harry som satt och stirrade på mig. Jag började skratta, det är så kul när dom inte förstår vad man säger. Jag började pilla med hans hår samtidigt som han spelade.

Jag och killarna sa hejdå till mormor och morfar. Jag hade bjudit in killarna till filmkväll, eftersom jag hade huset helt för mig själv. Alla hade fått välja varsin film, vi skulle dyngna så vi fick hyra många filmer, så att vi kunde kolla hela natten. (dyngna är när man är vaken en hel natt) Vi hade också köpt massor med snacks, godis och läsk, så att vi inte skulle somna.

Alla la upp sina filmer på bordet. Niall hade valt en film om mat... Jaha... Vad ska man säga? Niall är Niall! Det bara är så! Jag hade valt en romantisk film som jag kollat på.. Kanske? 20 gånger?Harry hade också valt en kärleksfilm, en som jag aldrig hade sätt. Zayn hade valt en skräck film om ett mentalsjukhus. Neeej! Dom läskigaste grejerna enligt mig är mentalkjukhus och The Grudge! Gud vad rädd jag är för det! Och så klart så hade Zayn valt en film om mentalsjukhus och Louis hade valt filmen The Grudge! Ushh!

Vi hällde upp alla snacks och började kolla på Nialls film. Vi ville ta den när alla var pigga, för det var stor risk att somna under den. Den var faktiskt tråkigare än vad jag hade kunnat föreställa mig. Men Niall verkade älska den, så det får man ju vara glad för! Harry och jag höll händer hela filmen. Jag såg i min ögonvrå att han kollade på mig ibland.

Sen så satte Louis igång The Grudge. Jag satte mig närmre Harry och la huvudet på hans axel. Så fort det blev läskigt så hoppade jag till och Harry kramade om mig. Mot slutet av filmen så kännde jag att han började leka med mitt hår. Jag kollade upp på honom och vi kysstes. Jag såg att Niall kollade på och log. Det var skönt att han inte blev ledsen, eller han visade det i alla fall inte.

När vi bara hade min film kvar så var klockan ungefär 3. Vi stoppade i den och jag började gråta efter bara några minuter. Jag grät kanske halva filmen och Harry satt och tröstade mig. Gud vad töntig jag är, och vad underbar Harry är!

När vi hade kollat klart på filmen så var klockan ungefär 5. Jag var väldigt trött och ville bara gå upp och lägga mig i min säng och sova. Louis märkte det så han tog upp en kudde, ställde sig upp, och startade kuddkrig.

-WAKE UPP VANESSA! Skrek han och slog mig med en kudde. Alla började skratta och jag tog upp en kudde och kastade den på honom. Louis kastade den tillbaka på mig.

-Nobody touches my girl without punishment! Sa Harry och ställde sig upp och slog Louis med en kudde. Jag rodnade och började skratta ännu mer. Tillslut så var alla med i kuddkriget och det var fjädrar överallt. Det hade varit en fantastisk kväll! Jag älskade verkligen dom här killarna!


Förlåt fö att det har varit så dålig uppdatering, som sakt så har jag varit ganska upptagen idag! Det här kapitlet kanske inte är det bästa, men jag är ganska stressad just nu. Tack alla underbara människor som kommenterar! Jag tänkte sätta lite press på er igen om att säga så här: om jag får 10 kommentarer så kommer det minst 2 kapitel imorgon. Jag kommer vara ganska upptagen då, så det kanske inte kommer vara den bästa uppdateringen! :D <3

I can't love you more than this! Kap.11

Vi kramade varandra och sen gick vi in. Harry och Niall satte sig ner och högg in i kakan mormor hade ställt fram. Jag däremot hade väldigt ont i huvudet, så jag gick upp på mitt rum för att hämta en alvedon.

Jag rotade runt i byrån morfar hade köpt till mig när Frida var här. Jag tog upp en Alvedon och gick in i badrummet. Jag satte på vattnet och drack. När jag reste mig upp så stod Harry där och jag hade inte hört när han kom eftersom vattnet stått på, så jag blev sjukt rädd och skrek till. Harry började skratta.
-What are you doing here?! Frågade jag honom.
-I came here to look after you, and see how your room looks like. Jag kollade ut i mitt rum och såg att det såg ganska stökigt ut. Jag gick ut och bäddade sängen och hände upp kläderna i min walk in closet. Harry hängde med in i den.
-Omg! You have a walk in closet?! Sa han med en röst som en liten tjej. Jag kollade på honom och såg att han flinade. Jag började skratta och puttade till honom lite mjukt. Han gick längre in medans jag fortsatte att hänga upp kläderna. Plötsligt så sa han
-I like this place best. Jag kollade på honom och såg att han höll upp en av mina bh:ar. Han hade öppnat min underklädes låda!
-Harry! Don't tuch that sa jag. Han sprang förbi mig ut till mitt rum, jag började jaga honom. Tillslut när jag nästan var ikapp honom så snubblar jag så klart på mina egna fötter, puttar till Harry så att han hamnar i min säng. Och jag landar på honom. Vi började skratta. Jag lyfte lite på huvudet och jag mötte Harrys blick. Tiden stannade. Det kändes som jag låg där på Harry hur länge som helst och kollade in i hans underbara ögon. Jag smälte! Jag kände Harrys andedräkt. Nej nu orkade jag inte mer! Han måste få veta vad jag känner. Jag behövde inte förklara för rätt som det var så kysste Harry mig! Tiden stannade igen. Det var som om hela mitt liv flög förbi. Alla bra stunder i alla fall. Våra läppar släppte varandra och våra blickar mötes ännu en gång.
-Do you want to be my girlfriend? Frågade Harry mig osäkert. Jag nickade och vi kysstes igen.

När vi gick ner till dom andra så gick vi hand i hand. Niall måste fattat vad som hade hänt med en gång. För han reste sig upp, puttade på stolen så att den skulle välta, sprang ut och körde iväg med deras bil. Jag försökte komma ikapp, men Harry sa att det inte var någon idé när han hade en bil. Ja det kunde ju jag också räkna ut men det var ju alltid värt ett försök. Dom andra killarna kollade på oss och bytte blickar med Harry. Harry nickade varje gång han och någon av dom andra bytte blickar.

Louis kom fram till mig och undrade om det var något, eftersom jag hade varit så tyst. Jag sa att jag var orolig för Niall, och Louis lovade att han skulle prata med honom.

Nästa dag så åkte jag hem till killarna i hopp om att få prata med Niall om det som hände igår. Jag knackade på hans dörr och Liam öppnade. Jag gick in och där satt Louis och Niall i soffan. Louis kollade på mig och jag gjorde en rörelse som sa att jag ville prata med Niall ifred. Louis och Niall gick upp till Louis och Harrys lägenhet då. Jag satte mig ner bredvid Niall som satt helt tyst och stirrade ner i marken.
-Niall, is it Harry and me? Frågade jag honom.
-Yeah. Viskade han.
-Niall, love isn't always easy. I'm maybe not your dream girl, but you will meet your dream girl one day! Sa jag till honom.
-I'm sorry i got so upset, but i really like you.....
-Niall, i'm one girl of millions! Niall och jag pratade ett tag och tillslut så gick Niall med på att jag och Harry var tillsammans. Han var glad för våran skull, och skulle försöka att inte bli så ledsen igen.


Här kommer det efterlängtae kapitlet! Förlåt fö den dåliga uppateringen men jag har sovit över hos min bästs, och n satte ag mig vid dator och dissade henne bara för eran skull! Ni är så underbara! Era kommentarer är så fina! Ni gör mina dagar och det är ni som får mig att vilja fortsätta blogga! Glöm inte att vara med i tävlingen (bläddra längre ner om ni vill anmäla er till den) 7 kommentarer och det kommer ett eller två kapitel till idag!


I can't love you more than this! Kap. 10

När jag kom ut från sjukhuset så hade Frida lugnat sig lite. Vi åkte hem till min mormor och morfar och skulle hämta Fridas saker och köra henne till flygplanet. Alla satt tysta i bilen på vägen hem.

Precis innan Frida skulle gå på planet så sa Frida och jag hejdå till varandra. Vi började fälla några tårar också.
-Det är bara några veckor till sportlovet. Sa jag till henne. Hon log mot mig.
-Och förresten, kan du hälsa Alex från mig. Berätta för honom vilken idiot han är och att det är slut. Sa jag. Frida nickade och gick sakta på planet. Precis innan hon hade försvunnit helt så vände hon sig om och skrek
-Vanessa, du är bäst och jag älskar dig med hela mitt hjärta! Glöm inte det! Jag skrattade lite och fällde en tår. Sen gick vi ut från flygplatsen och körde hemåt.

När vi kom hem så såg jag att killarna stod utanför huset. Jag gick sakta ut ur bilen och fram till killarna. Mormor ville bjuda på fika så hon tog med sig alla in, alla förutom mig, Harry och Niall.

Niall harklade sig och började prata med mig. Han berättade att Harry och han skämdes för det dom hade gjort och dom hoppades på att jag skulle förlåta dom. Jag sa att det är klart att jag förlåter dom. Då sa Harry att jag ska välja själv vem jag gillar och att det inte behöver vara någon av dom. Jag måste följa mitt eget hjärta. När Harry sa dom orden så insåg jag en sak. Jag är hopplöst kär i Harry Edward Styles.


Oj oj oj! Vad händer här då? Kommentera vad ni tror kommer hända! Glöm inte att anmäla er till tävlingen! Förresten, när jag säger något liknande som: om 5 personer gillar det här inlägget så kommer det ett nytt kapitel, så menar jag olika personer. Inte en och samma! Den här gången så var det okej, men till nästa gång så räknas det som en kommentar! Vill inte vara taskig eller nåt. Så, om det här inlägget får 6 kommentarer så får ni ett nytt kapitel ikväll! :D <3

Tävling!

Nu har vi en liten täving här på bloggen! Den som vinner får vara med i några av mina kapitel! Alltså som rollfigur!

Regler:
1. Skriv ditt namn och email i en kommentar.
2. I kommentaren så skriver du varför du ska vinna, vem i One Direction som är din favorit, vilken One Direction låt du tycker är bäst och hur du själv skulle beskriva dig själv.
3. Vinnaren avslöjas om några dagar!

Det var det! Tävla nu! :D <3

Svar på kommentar!

Alwa (igen) om I can't love you more than this! Kap.9:
Tänkte bara fråga, kan jag kopiera ett kapitel och skriva den på msp (moviestarplanet) och skriva dit din bloggadress, så får du läsare!?

Svar: Ja! Det är okej! Kan du skriva vad du heter i en kommentar eller nåt? För jag har också moviestarplanet, fast jag kör inte längre. Tack så mycket! :D <3


I can't love you more than this! Kap.9

Jag sprang och sprang. Jag visste inte vart jag var eller vart jag var påväg. Jag ville bara bort, jag ville bara försvinna. Hur kunde han göra så här mot mig? Jag fortsatte springa, snabbare och snabbare. Allt blev bara suddigare och suddigare ju mer jag grät. ¨

Jag såg några killar framför mig, dom såg inte så trevliga ut. Men det spelade ingen roll. Jag fortsatte springa mot dom. När jag nästan var bredvid dom så stannade jag, jag vet inte vad jag tänkte göra. Jag hörde en av killarna skrika någonting till mig. Helt plötsligt låg jag på marken. Jag hade blivit slagen. Jag kände en spark i magen, och sen en i huvudet. Allt blev svart. Alla tankar fladdrade omkring i mitt huvud. Det sista jag hörde var, leave my girl alone!

När jag vaknade upp så låg jag i ett litet rum helt ensam. Jag hade jätte ont i hela kroppen och klarade knappt av att röra på mig. Jag såg att dörren öppnades och in kom en sjuksköterska.
-So you are awake now! Sa hon till mig.
-Yeah, it seems like that. Svarade jag. Hon förklarade att mina vänner hade sett mig bli misshandlad av några killar, och att dom hade ringt ambulans och polis direkt. Jag hade blivit förd till sjukhus, och polisen hade hittat dom som misshandlade mig, så det var lugnt nu. Mina skador skulle läka, och jag skulle behöva berätta för polisen vad som hände.

Sjuksköterskan sa att mina vänner och min släkt väntade utanför, och hon skulle skicka in några i taget. Först in kom mormor och morfar.

-Gumman hur mår du? Frågade mormor och gick fram till mig. Jag förklarade vad som hade hänt och förvånats värt men ändå skönt nog, så blev mormor inte helt galen. Utan hon förstod precis vad som hade hänt. Det är en till bra sak med min mormor! Hon är lugn och förstående. När jag hade pratat klart med mormor och morfar så kom Louis, Frida och Liam in. Frida och Louis sprang fram och kramade om mig direkt, medans Liam tog det lite lugnt. Frida blev helt galen och stod och typ skällde ut mig. Louis försökte lugna henne men det gick inte så bra för honom.När Frida var klar och Louis hade snackat lite med mig så var det Harrys,Nialls och Zayns tur att komma in. Vad skulle dom säga?

Efter att ha snackat med Harry, Niall och Zayn om vad som hade hänt så kom Harry fram till mig och sa
-Vanessa i'm so sorry for the thing that happened for some days ago! I dind't now that you have a boyfreind.
-Had. Rättade jag honom.
-It's okey guys, i have bigger problems right now. Sa jag och killarna började flina lite. En doktor kom in och sa att dom var tvungna att gå ut för att polisen skulle intervjua mig.


Oj oj oj! Vad händer här!? Här kom det andra kapitlet upp som jag lovade! Tävlingen kommer komma upp snart också! Mer info sen! Kommentera kommentera kommentera! Jag kör fortfarande med att om ni kommenterar sju kommentarer på mitt förra inlägg så får ni ett till kapitel idag! :D <3

I can't love you more than this! Kap.8

illarna körde upp på uppfarten och Frida och jag gick av. Varför hade Harry och Niall berättat det för mig? Och varför tyckte dom om mig? När dom hade dragit iväg mig så hade Niall och Harry berättat att dom gillade mig, dom ville vara mer än vänner. Och dom bad mig välja vem av dom jag ville ha? Skojar dom med mig? Vem jag vill ha! Vad tror dom att jag är egentligen? Jag tycker om båda två ganska mycket. Men jag kan inte bara välja? Jag har ju en pojkvän! När jag berättade det för dom så blev båda väldigt ledsna, och dom satt tysta hela vägen hem. Vad var det med dom egentligen?

Helgen med Frida gick ganska fort. När vi höll på att packa ihop Fridas saker så satte jag mig på min säng och loggade in på Facebook på mobilen. Då såg jag det. En bild på Alex.... När han kysste en annan tjej! Han hade ett förhållande med henne också! Jag kollade vidare på bilderna, och det kom massa bilder på honom och en annan tjej.

Jag kände hur tårarna började komma. Jag kastade min mobil på sängen, började gråta och sprang ut. Jag sprang ut ur mitt rum och sen ut ur huset. Jag hörde Frida ropa efter mig. Men nej! Jag tänkte inte stanna.

Fridas perspektiv:
Vanessa sprang bara iväg. Jag försökte springa efter henne och jag ropade att hon skulle stanna, Men hon fortsatte bara att springa. Jag gick upp till Vanessas rum och kollade runt. Där låg hennes mobil, det var när hon kollade på den som hon hade blivit så ledsen. Jag plockade upp den och låste upp skärmen. Nej! Fyfan för Alex asså! Hur kan han göra något sånt mot henne!?

Jag letade efter Vanessa runt huset men hittade henne inte. Jag gick in och packade ihop dom sista sakerna. Nu var allt färdigt och jag hade fritt fram att försöka hitta Vanessa. Jag tog upp Vanessas mobil och ringde Harry. Jag förklarade vad som hade hänt, men ingen av dom hade sätt henne. Dom sa att jag skulle ringa igen om hon inte kom hem snart, och att dom skulle ringa mig om dom såg henne.

Efter en timme av letande så började jag bli riktigt orolig. Vart var hon egentligen?Hennes mormor och morfar hade också hjälpt till med att leta. Jag ringde Harry igen, och han sa att han skulle ta med sig grabbarna och att dom kommer så fort dom kan. Vart är hon? Vad har hänt med min bästa vän?


Dom dom dom! Vad hände nu då?! Det här blir ju riktigt jobbigt för Vanessa! Först Harry och Niall, och sen det här med Alex! Det här blev ett ganska kort kapitel, och jag lovade ju ett långt! Så jag lägger upp ett nytt direkt efter det här! Ni är duktiga på att kommentera! Jag ska ha en liten tävling sen också! Mer info kommer sen! 7 kommentarer och ni får minst ett kapitel till idag! Men hörrni, jag får många kommenta´rer om att jag ska skriva snabbare, det tar långt tid att skriva ett kapitel. Ungefär en timme mer eller mindre. Men tack endå! Och kommentera duktigt nu! :D <3

I can't love you more than this! Kap.7

Torsdagen gick långsamt fram. Mormor och jag hade varit och köpt lite saker som Frida skulle behöva, och jag hade också köpt några presenter till henne. Nu satt jag på mitt rum och försökte lära mig refrängen på What Makes You Beautiful. Klockan var tre alltså fyra hemma i Sverige. Fridas plan skulle gå klcokan sex och hon skulle landa här i London klockan sex i Engelsk tid och sju i Svensk tid. Lite komiskt faktiskt, det är som om tiden stannar. :P

Louis ringde mig i bilen på väg till flygplatsen, jag får ju köra bil här så jag tog bilen istället för att åka buss.
-Hello this is Vanessa! Sa jag glatt och smålog för mig själv.
-Hi Vanessa, want to eat dinner with me and the guys? Sa Louis.
-Sorry, i can't. I'm picking up my best freind on the airport, i'm gonna spend the weekend with her.
Okey, just call me or some of the other boys if you want to do something some day!
-Yeah ofcourse, thanks for asking! Sa jag och la på.

-Frida! Skrek jag och sprang fram och hoppade på henne! Frida och jag började prata på om allt möjligt, och innan vi visste ordet av så var vi hemma. Frida fick kolla runt i huset och sen bestämma om hon ville sova i mitt rum eller i nåt av gästrummen. Det slutade med att hon valde att sova i mitt rum 

Frida satt och stirrade på min vägg med One Direction postern på ett tag. Jag förstod inte varför hon stirrade på den, men tillslut så gick jag i alla fall och hämtade Fridas presenter.

Hon öppnade det minsta och där i så låg det ett par örhängen.
-Vanessa jag älskar dom! Sa hon och kramade mig. Hon öppnade nästa packedt och där i låg det en bikini från Victorias Secret. Frida kollade på mig och log sitt största leende. Sen öppnade hon det sista paketet. Hon tog upp en poster och öppnade den. Det var en One Direction poster.
-HAHAHA! Du är bara för rolig Vanessa! Sa Frida.
-Ehmm... Varför det?
-Haha! Du går och köper en One Direction poster och har köpt en till dig själv för att låsas att du har börjat gilla miffona! Haha. Då kom jag på det! Frida visste ju inte att jag känner dom! Jag förklarade allt som hade hänt. När jag var klar så satt Frida med öppen mun och stirrade på mig.

Hon la ner sina saker och kramade om mig en gång till.
-Okej, så om jag har fattat det här rätt, så är du typ bästis med alla i One Direction, och ni hittar på massa saker tillsammans, och ni träffades på ett café som du inte vet vad det heter? Frågade hon mig.
-Japp!Svarade jag henne.

Nästa dag vaknade jag av att Frida hoppade i min säng.
-Frida! Hahahahha Frida vad gör du? Hon gick ner från sängen och bytte om. Jag gick in i badrummet, dushade, borstade mina tänder och sminkade mig. Sen gick jag in i min walk in closet och tog på mig kläder. Jag tog på mig en beige byxdress med svarta ränder och en liten rosett på.

Frida och jag bestämde oss för att ringa killarna och kolla vad dom skulle hitta på. Frida ville trots allt träffa dom och se hur dom var, Jag ringde Niall.
-Hello Vanessa!
-Hello Niall, what are you guys doing today?
-We are going to the studio in some hours, but before that we doesn't do something speciall. Do you want to hang out with me and the boys?
-Yeah, can my best friend come?
-Ofcourse, we pick you upp in 15 minuits. Jag la på och Frida och jag gick och åt frukost.

-Vad ska ni tjejer hitta på idag? Frågade mormor.
-Vi ska träffa killarna. Svarade jag.
-Okej ha det så kul.

Vi satte oss i bilen och Louis körde iväg. Jag såg att Harry och Niall satt och stirrade på mig och bytte blickar lite då och då. Jag presenterade Frida för dom och alla hälsade vänligt. Frida verkade väldigt tveksam över vad hon tyckte om dom. Killarna körde oss till något konstigt ställe. Dom vägrade berätta vad vi skulle göra. När vi kom in i byggnaden så förstod Frida och jag direkt att vi skulle spela lazerdome. Harry, Niall och jag hamnade på lag mot Louis, Zayn, Liam och Frida. Vi gick och hämtade våra dräkter och bytte om. Harry och Niall villa snacka taktik, så vi ställde oss lite bortom det andra laget precis innan spelet skulle börja. Dom började förklara vad dom hade tänkt sig. Tillslut så hade vi fått ihop en hyfsat bra taktik.
-Vanessa, we need to tell you one thing. Sa Niall. Han skulle precis säga något mer när spelet sattes igång.

-Ja! Vi vann! Skrek jag! När spelet slutade. Frida lipade mot mig och jag lipade tillbaka. Killarna började skratta,  och Niall och Harry började byta blickar igen.
-Vanessa, can we go outside, we need to talk about one thing. Sa Harry.


Vad ska killarna säga till Vanessa! Vad duktiga ni är på att kommentera! Om det här inlägget får över 5 kommentarer så kommer det antingen ett nytt inlägg ikväll, eller ett extra långt imorgon! :D <3

I can't love you more than this! Kap.6

Jag tänkte ett tag, och sen bytte jag snabbt kanal, där var det nyheter. Här kan dom ju inte attackera en med skvaller, eller? Jo det kunde dom visst. Efter några minuter så kom bilden igen. Jag bytte snabbt kanal, och efter någon minut så kom bilden igen. Vad är det här för något? Varför är den bilden överallt? Jag stängde av tvn och kollade på vardagsrums bordet. Där låg det några skvaller tidningar. En av tidningarna var från två dagar sedan. Alltså dagen innan bilden på Niall och mig togs. Jag tog upp den, då skulle jag i alla fall slippa allt det där med Niall. Jag bläddrade några sidor. Jag såg en intervju med Katty Perry och började läsa. När jag var klar med det så bläddrade jag vidare. Nej! I tidningen så var det en bild på mig och killarna på cafét för några dagar sedan. Under bilden så stod det:

Who is this girl?One Directions new love?

Jag slängde tidningen på bordet och gick ut till köket. Det här var inte bra! Jag ville inte bli hatad av alla fans! Jag ville inte ha all den uppmärksamheten! Jag är bara en vanlig tjej! Jag var i alla fall ganska sugen på någonting så jag tog upp en muffin som jag hade bakat för några dagar sedan. Jag satte mig ner på en stol och gick in på Twitter på min mobil. Jag hade fått massa nya följare. Jag kollade vad Niall hade twittrat:

Sometimes life is'nt a dream for popstars

Vad menande han med det? Jag åt upp min muffin och gick upp på mitt rum. Jag hängde upp kläderna i min walk in closet och tog fram dom sista sakerna jag hade köpt. Juste! Jag kom på att det bara var en dag kvar tills Frida kommer!


Jag håller vad jag lovar! ;) Här kom det andra kapitlet idag! Förlåt för att det är så kort, men jag gick lixom ifrån halva min släkt och satte mig ner och skrev den här för eran skull! 3 kommentarer så kommer det faktiskt ett till kapitel idag! Tack till er som kommenterade förra inlägget! Det är det som får mig att skriva! :D <3

I can't love you more than this! Kap.5




På Tisdagen så åkte jag med killarna till Madame Tussauds. Jag blev överlycklig när vi klev in! Där inne fans vaxdockor på många av mina idoler! Vi gick fram till många dockor och gjorde knäppa miner medans nån fotade. När det blev min tur att fota så var det Lady Gaga.
-Noo! I wanted to be photographed with her wax figure! Sa jag och blinkade lite åt killarna.
-You can't! You need to shoot! Sa Louis lite retsamt och blinkade och mig. Jag lipade åt honom och han lipade tillbaka. Alla började skratta! Louis och jag hade kommit väldigt nära varandra.

 När jag skulle fota killarna så kollade jag på killarna i kameran. Jag la extra märke till hur snygg Harry va. Men gud. Jag tycker att både Niall och Harry är väldigt speciella! Vad är det här? Jag har ju pojkvän!

När vi hade kolat på alla vaxdockor så var vi framme vid ”skräck tunneln”. Jag blir jätte lätt räd och jag hatar skräckfilmer och mörker! Jag gick lite närmare killarna. På min ena sida så stod Harry, och på andra sidan så stod Niall. Vi började gå in i tunneln. Helt plötslig så kom det fram ett jätte läskigt monster som skrek och rörde mig. Jag skrek det högsta jag kunde och tog tag i Harrys arm och tryckte på den. Harry kollade ner på mig och log samtidigt som han blinkade åt mig. Alla killarna började skratta för att jag var så rolig. Jag släppte taget om Harrys arm, och skämdes lite. Harry kollade på mig och sa att jag gärna kunde hålla kvar. Jag kände hur jag rodnade. Harry flörtade mycket med mig. Vad skulle det betyda? Gör han det med alla eller bara med mig?

När vi kom ur ”skräck tunneln” så garvade alla killarna åt mig. Jag gjorde bort mig totalt där inne. Louis knackade mig på axeln för att försöka skrämma mig. Och jag blev så rädd, så att jag hoppade till och såklart snubblade jag på mina egna fötter och ramlar rakt in i ett av monsterna, först så märkte jag inget, men efter några sekunder så fattar jag att ett monster just nu håller i mig. Jag skriker det högsta jag kan och springer fram och klamrar mig fast i Louis eftersom han är äldst. Och så gick jag tills vi kom ut.

Påväg till Nandos som vi skulle äta lunch på, så satt Louis och skämtade om besöket i ”skräck tunneln”. Alla killarna garvade, och ibland så gjorde jag det också. Dom är så underbara. När vi kom fram så satte jag mig bredvid Zayn och Niall. Harry Louis och Liam satt mittemot oss. När vi beställt så började vi prata på om allt möjligt. Efter några minuter så försvann jag in i Harrys ögon. Jag måste sätt helt knäpp ut som sitter där och stirrar på Harry. Efter ett tag så började jag höra skratt runt mig.
-Hey guys, what are you laughing about? Frågade jag.
-Haha, you have sat and stared at Harry a very longe time now, it looks relly funny. Jag drog snappt bort blicken från Harry och rodnade
-Someone likes you Harry. Sa Louis lite retande.
-No! I just disappeared in my dreams! Sa jag och kollade lite surt på Louis.
-You are cute when you blush. Sa Harry flörtigt. Niall kollade irriterat på Harry. Jag såg att Niall var ganska ledsen.
-Niall, why don't you eat? Sa jag och log mot honom.
-I'm not hungry. Sa han. Alla killarna började skratta förutom Niall.
-HAHAHAH! Niall you are too funny! Ofcourse you are hungry! Sa Harry. Niall tittade upp och jag mötte hans blick.
-I need to go. Sa Niall. Innan vi visste ordet av så var Niall borta.

Jag sprang efter Niall, tyvär så sprang Niall väldigt snabbt så det tog tag för mig att koma ikapp.
-Niall, stopp! What is it? Skrek jag till honom så att han skulle höra. Han vände sig om och jag såg att han grät. Jag sprang fram till honom och kramade om honom.
-I don't wanna talk about it. Sa han. Jag kollade Niall rakt i ögonen.
-It's gonna be okey. Sa jag till honom.
-I don't belive you. Sa han tyst. Jag kände mig lite förolämpad, men det ville jag inte säga nu när han var ledsen.

Jag följde med Niall hem och sa hejdå till honom. Han hade inte pratat med mig på hela vägen hem. Varför var han så ledsen för? När jag kom hem så möttes jag av morfar som log mot mig. Jag gick upp på mitt rum. Jag tog fram min gitarr och började dra lite i strängarna. Tillslut så hade jag fått ihop en ganska fin melodi. Nu saknades det bara en text. Jag satt i en timme och fick ihop en liten text.

 I don't wanna fall in love again. A girl like me know how it feels, so don't tell me what it's all about,  yeah don't tell me, cause i'm glad i'm out. As usual, I can not cry. If you did not know the answer but always wondered why?

 Sången handlade lite om mig, men det mesta hade jag ingen aning om vart det kom ifrån. Den här sången var inte så jätte bra. Men det är alltid något? Eller?

Nästa dag så gick jag upp tidigt och åkte och shoppade. När jag var klar så var klockan tre på dagen. Jag hade köpt två tröjor, ett par shorts,en hoodie, ett par klackskor, lite underkläder från Victorias Secret, en poster på One Direction, en blomma till mitt rum, och lite andra saker som skulle få mitt rum att bli lite ”roligare”. Just nu så är det ju en säng och lite kläder.

När jag var hemma så gick jag upp och packade upp mina saker, One Direction postern fick sitta över min säng, blomman fick stå vid fönstret, och resten av grejerna orkade jag inte packa upp just nu. Jag gick ner till vardagsrummet och satte på tvn. Jag satte på en kanal som visade skvaller om kändisar. Och där var den! Bilden på mig och Niall kramas utanför Nandos! Och under så står det en text:

Is this Nialls new girlfriend?
Oj oj oj! Vad händer nu då!? Kommentera vad ni tycker! 2 kommentarer så får ni ett nytt kapitel idag! :D <3



I can't love you more than this! Kap.4



Jag gick in på Facebook och Twitter på datorn. Det hade varit en lång dag. Jag la upp en bild på Big ben och London Eye på facebook, Sen twittrade jag:

London is great! I miss everybody in Sweden!

Sen stängde jag av datorn. Jag ringde Frida, inget svar. Klockan var i och försig ganska sent så hon sov säkert, hon går ju i skolan imorgon. Jag kände hur mina ögonlock blev tyngre och tyngre. Så jag gick och bytte om, borstade tänderna och tvättade bort sminket. Och sen la jag mig i sängen och somnade. Jag somnade med ett leende.

Nästa dag gick fort. Jag var hemma största delen av dan. Förutom när jag gick och handlade mat med mormor. Jag hade i alla fall inte haft tråkigt. Jag hade testat bubbelpoolen i kanske 2 timmar. Jag hade också bakat! Att baka är en av mina hobbys. Sen hade jag också skypat med Frida i en timme och Alex i en halv typ? Av mormor och morfar hade jag fått en gitarr i present, så den satt jag just nu och försökte lära mig att spela på. Jag hade skrivit ut några One Direction låtar som jag satt och fumlade på, hur man skulle spela? Efter ett tag så hade jag lärt mig första versen på what makes you beautiful. Jag kollade ut igenom dörren, ingen på den här våningen i alla fall! Då är det fritt fram att sjunga! (Det finns 3 våningar)

Jag började sjunga och spelade med, helt allvarligt så gick det ganska bra med gitarren just nu!
När jag hade spelat klart så tog jag upp min mobil. Jag såg att jag hade två nya meddelanden och ett missat samtal, det första smset var från Harry:

Want to be with me and the boys tomorrow? We are going to madame tussauds! XOXO
Jag log mot mobilen och knappade in ett svar:

Ofcourse! Thanks for asking! ^^
Sen kollade jag på andra smset, det var från Frida:

Ring mig så fort du ser det här! <3
Jag behövde inte ens kolla vem det var som hade ringt, jag förstod att det var Frida! Jag ringde henne.
-Vanessa? Svarade hon.
-ja? Svarade jag
-Vet du? Vi har studiedag på Fredag, så vi har ”lång helg”. Och jag pratade med mamma och pappa, och dom sa att jag får åka till dig på Torsdag kvällen och vara där hela helgen om det går för dig!!?Skrek Frida.
-JAAA!! Skrek jag som svar!

Vi snackade lite till, om vad Frida behövde ha med sig och vad vi skulle göra. När vi pratat klart så la jag mig ner på min säng. Bara tre dagar kvar tills jag får träffa Frida!



Så Frida kommer, vad kommer hända då? Sprid gärna bloggen till era vänner och kommentera! Om ni är duktiga så kanske det kommer ett till kapitel ikväll! :D <3

I can't love you more than this! Kap.3



-Ehm... I'm Vanessa... Svarade jag.
-Hi Vanessa, i'm Louis! Sa en kille med brunt hår. Alla killarna presenterade sig, Harry, Louis, Niall, Zayn och Liam.
-Do you now who we are? Frågade Liam mig.
-One Direction. Mumlade jag.
-Are you a fan? Frågade Niall mig. Jag kollade upp på Niall. Skulle jag ljuga? Nej, dom verkade trevliga så det vore taskigt.
-No, not really. Tryckte jag ur mig. Några av killarna såg lite förvånade ut.
-Good, or it is not something wrong to be a fan, but it gets a bit annoying when they scream and just wants atografs all the time. Sa Liam. Jag smålog lite mot honom. Killarna var ju rätt trevliga. Vad har jag haft emot dom hela tiden? Jag kanske bara var avensjuk eftersom jag också ville vara känd sångare? Jag hade i alla fall bestämt mig för att inte ha något emot dom längre! Om man nu kan göra det?

Efter ungefär 10 minuter så hade vi faktiskt blivit ganska bra vänner. Jag hade berättat lite om Sverige och varför jag behövde flytta hit, och killarna snackade på om hur det var att vara känd Harry hade också flörtat lite med mig och bett om mitt nummer.

 Min mobil ringde, på skärmen stog det mormor.
-Hej, det är Vanessa! Sa jag
-Hej gumman, morfar och jag vill visa dig en sak, kan du komma hem?
-Japp! Jag är hemma om 10 minuter. När jag la på så satt killarna och stirrade på mig. Jag började skratta.
-You didn't understand, huh? Sa jag och fnissade lite.
-No, we can't talk Swedish. Svarade killarna.
-I need to go now. Sa jag.
-Okey. Sa killarna.
-Were are you going? Frågade Harry mig.
-Home to my grandparents! Svarade jag och log.
-Okey, see ya! Sa killarna i kör. Jag vinkade och log. Dom var jätte roliga ju!

Jag gick in i huset. Där stod mormor och morfar, påklädda i hallen. Dom berättade för mig att vi skulle åka till London Eye.

Det första jag såg när jag klev av var Big Ben. Jag tog några foton med min kamera, och sen så gick vi vidare till London Eye. Mormor och morfar köpte biljetter medans jag stod och köade. Då hörde jag några välbekanta röster, jag vände mig om och där stod inga mindre än One Direction. Killarna sken upp.
-Hello Bella! Sa Niall och log.
-Hello guys, what are you doing here? Frågade jag dom. Dom förklarade att dom skulle fota ett omslag till deras nya singel här i närheten. Men dom kom hit lite förtidigt så dom passar på och åkte London Eye en gång.
-And you? Frågade Zayn.
-I'm here with mygrandparents! Sa jag och log. Jag såg mormor komma fram till mig.
-Vart är morfar? Frågade jag henne?
-Han får så lätt svindel så han åker inte med. Jag log lite osäkert mot mormor. Sen kom jag på att killarna bara stod där och stirrade på oss.
-Grandma, this is One Direction! Sa jag och log stort. Mormor började snacka med killarna. Louis ställde sig bredvid mig och log. Medans mormor plågade killarna med massa konstiga historier så stod jag och Louis och snackade om lite allt möjligt. Vi hade blivit väldigt bra vänner faktiskt!

När det blev min och mormors tur så hängde killarna på. Mormor satte sig ner på en liten bänk som fans inne i gondolen. Jag ställde mig däremot på kanten och kollade ut igenom det stora fönstret. Killarna ställde sig bredvid mig. När vi var högst uppe så slutade vi åka, allt stannade. Niall tryckte sig emellan mig och Louis. Jag log mot Niall och han log tillbaka åt mig. Han började prata med mig, jag hörde inte ens hälften av det han sa. Jag tänkte istället på vad söt och underbar han var. Gondolen hoppade till lite, och vi började åka igen. Vad var det egentligen som var så speciellt med Niall?


Här händer det grejer! Vad tror ni kommer hända? Förlåt för att jag inte bloggade igår kväll, men det är trotsallt påsk! Idag så kommer det inte vara världens bästa uppdatering, och inte imorgon heller. För min brorsa fyller år idag! Och vi ska fira honom och min andra brorsa som fyllde år för några veckor sen med släkten! Men något inlägg kommer väl komma upp! :D <3

I can't love you more than this! kap.2


Berlockerna                                                      Bilden

Allt hade gått så snabbt, nu stod jag här på flygplatsen och sa hejdå till mina föräldrar. Jag hade ringt både Frida och Alex och sagt hejdå till dom också. Av Alex hade jag fått ett litet armband med en berlock på som såg ut som ett hjärta. Man kunde öppna det och inuti så var det en bild på mig och Alex när vi kysstes på hans landställe i somras. Alex hade ett eget armband med en likadan berlock på med en likadan bild i. Jag väcktes ur mina tankar av att dom ropade ut: British Airways, gate 3 open.

Jag kollade ut igenom fönstret när planet lyfte, sista gången jag såg Sverige på ett tag. Efter ungefär 30 minuter så började dom dela ut snacks på planet. Jag köpte en läsk och ett chips paket. Jag kollade på bilden i armbandet. Jag hade precis tonat håret brunt då. Men nu är toningen borta och jag har min gamla vanliga hårfärg, blont.

Hope you had an great time, thanks for flying with British Airways! Vi hade landat, och jag var nu på Engelsk mark! När jag hade hämtat min väska och kommit ut från flygplatsen så stod mormor där och skulle hämta mig.
-Vanessa! Sa mormor högt till mig så att jag skulle höra henne.
-Hej mormor. Sa jag och kramade om henne.
-Hur mår du? Frågade mormor mig. Jag kollade ner i marken och tänkte på Sverige, jag blev ganska ledsen. Min mormor Alice, måste ha märkt det, för hon kollade oroligt på mig.
-Jag förstår att du kommer sakna Sverige, jag gör fortfarande det efter 10 år i England! Men jag är säker på att du kommer älska London! Du passar in här! Det finns massa snygga killar och...
-Haha mormor! Avbröt jag henne. Båda började skratta.

 Jag somnade i bilen påväg hem till mormor och morfar. Jag hade ju trots allt inte sovit på hela natten!Jag väcktes av att mormor skakade lite på mig.
-Vi är framme nu! Sa hon. Vi gick av och jag såg morfar som stod och vinkade åt mig. Jag sprang fram och kramade honom. Vi gick in i huset och mormor visade mig till mitt rum. Det var inte jätte stort, men det var fortfarande inte litet. Väggarna var målade i gul-vitt, golvet var av trä och det låg en matta under och runt sängen. Sängen var stor, riktigt stor! I alla fall igemfört med rummet. Jag ställde ner väskan och kollade runt i rummet jag såg att det fanns en garderob som såg ganska liten och en dörr. Jag gick fram till dörren och öppnade den. Där inne så var det en dush, en bubbelpool, ett handfat och en toalett.
-Mormor! Hur har ni haft råd med bubbelpool? Frågade jag.
-Haha Lennart (morfarn) tjänar väldigt mycket som doktor och jag har ju mitt eget klädmärke så vi tjänar mycket, jag vill inte kalla oss rika, men pengar, det har vi mycket av!

Jag fortsatte till garderoben, när jag öppnade den så tappade jag hakan. Det var en walk in closet som var minst lika stor som rummet. Och där inne så hängde det lite kläder i min storlek, skor, väskor, smycken och hattar fanns det också! Och allt passade mig. Det var kanske 15 olika saker. Mormor förklarade att dom alltid har haft den här walk in closeten, men aldrig använt den. Så hon gick och köpte lite kläder och hängde in så jag skulle kunna använda den, allt för att göra mig glad! Jag kramade om mormor. Sen gick vi vidare och hon visade mig runt i huset. Det var faktiskt ganska stort. Kanske 5 sovrum, ett som dom sov i, ett jag sov i,två gästrum och ett rum dom hade lite onödiga saker i. Det fanns 3 toaletter. Ett kök, en matsal, ett musik rum och två vardagsrum. Efter den lilla rundturen så åt vi och sen gick jag och la mig. Jag var väldigt trött! Det sista jag tänkte var, det här kanske blir bra ändå!

När jag vaknade så såg jag att klockan var 10 över 10. Jag gick upp, duschade, klädde på mig och sminkade mig. Sen gick jag ner till köket. Där stod mormor och gjorde frukost. Hon log mot mig när jag gick in.
-Vill du ha hjälp? Frågade jag henne?
-Ja tack. Svarade mormor. Jag kokade några ägg, samtidigt som jag pratade med mormor. När vi var klara och hade ätit upp så bar jag ut disken till köket och började diska. Efter någon minut så kom mormor in till mig och sa till mig att hon kunde ta över nu, så att jag kunde gå ut och kolla runt lite. Jag gick upp och packade en lite väska med mobil och pengar. Sen gick jag ut. Efter att ha gått igenom en park så såg jag ett litet café som såg trevligt ut. Jag gick in, beställde en kaffe och gick och satte mig. Det var väldigt tyst på cafét eftersom jag var den enda kunden. 

Helt plötsligt så började det höras massa skrik utanför. Då såg jag dom, några killar som jag inte gillade så mycket, One Direction. Jag bara satt där och såg på när deras livvakt knuffade undan massa fans. Dom gick in på cafét och bad servitrisen att låsa dörren. Hon var nog ett fan för hon pep till lite, hämtade en nyckel och låste. Jag såg hur fansen pressade sig mot fönsterrutorna i stor förhoppning av att få se killarna. Helt plötsligt så klappade nån mig på axeln, och där stod det en kille med lockigt brunt hår.-Can we sit here? Frågade han mig. Jag visste inte vad jag skulle svara. Jag ville bara skrika nej men det ända jag fick ur mig var ett tyst, okey. Killarna satte sig runt mig och började snacka om någon turné. Jag hörde inte så mycket, för jag var upptagen med att tänka. Vad gjorde dom här? Varför hade dom suttit sig bredvid mig? Varför tyckte jag att dom var så söta fast jag hade något emot dom? Och varför hade jag något emot dom? Jag väcktes ur mina drömmar av att en liten söt kille med blont hår, som hade beställt typ allt på hela cafét knackade mig på axeln.
-Hello, my name is Niall, and you are? Frågade han mig.


Andra kapitlet! Nå vad tycker ni? Nu har killarna kommit in i bilden! Varför gilar inte Vanessa dom? Bara så att ni vet så älskar jag One Direction! Det är inte så att den här historien har något med mig att göra! Bara så att ni inte blandar ihop det. Vad tror ni kommer hända? Kommentera vet ja! :D <3

I can't love you more than this! Kap.1

Jag kan fortfarande inte fatta att mamma och pappa kunde ge mig en sån dålig present på min födelsedag! Att jag måste åka till London och bo hos min mormor i två månader för att mamma och pappa har fått jobb på Island i två månader är fruktansvärt! Och att dom tror att jag ska bli glad när dom berättar det. Åhh! Varför? Jag har två dagar på mig att packa och säga hejdå till mina vänner! Och till min pojkvän!

 Diriing Riiing Ching Chong Ching, Diriing Riiing Ching Chong Ching!
-Ja hallå? Det var min bästis Frida som ringde.'
-Hej Vanessa, jag hörde om flytten... Jag hörde att Frida snyftade på andra sidan telefonen.
-Frida, det kommer bli bra! Sa jag till henne. Det blev tyst ett bra tag. Nej nu orkade jag inte mer! Jag började storgråta och hörde hur Frida också gjorde det.
-Jag klarar inte av att lämna dig Frida! Viskade jag tyst i telefonen.
-Jag kommer och hälsar på på påsklovet! Sa Frida.
-Och jag kommer och hälsar på dig på sportlovet! Sa jag som svar.
-Kan inte du komma till mig? Sa jag. Det blev något fel och samtalet avslutades, jag försökte ringa henne men ingen svarade.

 

Ungefär 10 minuter senare plingade det på dörren. Jag ropade på mamma och bad henne att öppna. Sen kom jag på att mamma och pappa hade åkt för att köpa lite saker som jag skulle behöva ha med mig till London. Jag gick med tunga steg mot dörren, jag låste upp låset och öppnade. Där stod Frida och smålog.

-Frida! Pep jag och kramade om henne!
-Jag skyndade mig hemifrån så fort du bad mig komma! Sa hon.
-Så det var därför du inte svarade i telefon? Frågade jag.
-Njaa... Asså jag glömde den hemma. Svarade hon. Vi gick till mitt rum och pratade i flera timmar. Jag skulle sakna såna här stunder med Frida otroligt! När vi bara satt och pratade på om allt från himmel och jord. Efter ett tag så såg jag hur Frida bara blev ledsnare och ledsnare. Tillslut så satt hon med huvudet hängande och grät. Jag kramade om henne.
-Frida, jag är bara borta i två månader! Och vi kommer ju hälsa på varandra så fort vi kan!Tröstade jag henne.
-Frida kollade upp på mig och log lite.

Efter några timmar så var Frida tvungen att gå hem. Jag försökte få tag på Alex, min pojkvän. Men han svarade inte. Jag loggade in på twitter och skrev:
Alex, så fort du ser det här så ring mig! <3

 Jag tänkte på allt som hade hänt. Hur skulle jag klara mig? Min mormor var i och för sig väldigt snäll och vi stod varandra väldigt nära. Men fortfarande, mitt gamla liv då?

 


Mitt första inlägg på bloggen! Vad tyckte ni? Kommentera gärna! Jag kommer skriva noveller och historier om One Direction här! Hoppas att ni gillar dom! Förresten så heter jag Isabella men kallas för Bella!

RSS 2.0