I can't love you more than this! Kap.27


Killarna inspekterade huset medans Frida och jag stod och pratade. Frida berättade att hon hade kommit in på det gymnasium hon hade sökt till och att hon tänkte färga håret brunt! (hon har jätte ljust hår just nu)

När vi var klara bestämde vi oss för att visa killarna runt i Stockholm, vi började inne i stan vid gallerian så att vi kunde shoppa! Det första Frida och jag gjorde var att springa in på Hollister. Jag började med att köpa hur mycket kläder som helst till mig själv, och sen ville jag köpa lite kläder till killarna. Först så letade jag kläder till Harry, och medans jag kollade runt, så hittade jag en jätte rolig tröja som det stod:
If you're hot i'm single .
Jag ville inte ge den till Harry, eftersom han är min, så istället köpte jag den till Louis i smyg, han skulle få den någon gång.

När vi hade handlat klart på Hollister, och jag och Frida hade fått killarna att köpa massa kläder, så satte killarna sig ner och tog en ”shopping paus” medans Frida och jag sprang runt i alla butiker och köpte lite allt möjligt.

När vi var klara i Gallerian så åkte vi till Kaknästornet. Killarna tävlade mot Frida och mig om vem som kom först upp. Frida och jag tog trapporna upp och killarna hissen. Vi klickade på ”stanna knappen” på varje våning så att vi skulle få lite försprång. När vi kom upp så var vi helt slut, men vi såg inte killarna någonstans.
-Haha vi vann! Sa Frida till mig och vi gjorde highfive.
-AHHHHH!!!!!!!! Hörde jag någon skrika och jag blev påhoppad, jag skrek till och kollade sen bakom mig. Där stod killarna, dom hade kommit före oss och gömt sig.
-Hahahahah! You two should have seen your faces! Sa Louis och alla killarna började garva mer än dom redan gjorde. Då gick jag fram till Louis och brottade ner honom.

Det slutade med att alla låg på golvet och as garvade. Jag hade brottat ner Louis, så hade Harry kommit för att hjälpa Louis, och han hade brottat ner mig på Louis. Då kom Frida för att hjälpa mig, men påvägen så tog Liam, Zayn och Niall tag i henne så att hon inte skulle kunna komma fram, och då började dom brottas, jag tog mig upp och försökte hjälpa henne, men då så hoppade Harry och Louis på mig så att alla låg och brottades. Haha vakterna vart helt galna på oss!


Här kom ett till kapitel! Vad tycker ni? 6 kommentarer och det kommer ett till kapitel ikväll!
Ni är bäst! Jag älskar mina läsare! :D <3

 


Kommentarer
Postat av: Matti

Så bra Bella mer

2012-05-06 @ 18:43:43
Postat av: Anonym

MERMERMER!!!!!

2012-05-06 @ 18:44:28
Postat av: emelie

skit bra!!! :D

2012-05-06 @ 19:20:54
Postat av: Stellobello

Mer!

2012-05-06 @ 22:40:09
URL: http://stellos.blogg.se/
Postat av: Bemzii<3

Mermermee:D

2012-05-06 @ 22:41:03
URL: http://mspbemzan.blogg.se/
Postat av: Anonym

MER!!!!

2012-05-07 @ 20:11:08
Postat av: Anonym

MER!!!!

2012-05-07 @ 20:11:42
Postat av: Fanny

Längtar till nästa kapitel :D <333

2012-05-08 @ 07:12:04
URL: http://onedirectionnovellsswe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0