I can't love you more than this! Kap.25

Jag vaknade upp av att Frida skrek och hoppade upp och ner i sängen
-Vanessa du måste se det här! Sa hon och tog tag i min hand. Vi sprang ner till vardagsrummet och jag såg att tv:n var på. På tv:n så var det något musik program.
-I dag så har vi några speciella gäster med oss, nämligen One Direction! Sa han och alla fansen i publiken började skrika. Jag satte mig ner i soffan, vad var det här om? Killarna kom in i bilden och fansen började skrika ännu mer. Killarna gick in och satte sig.
-Hello guys! Wich song are you gonna sing today? Frågade programledaren dom.
-We are gonna sing a new song, it's not written by someone of us. Svarade Harry. Han ställde sig upp och tog Nialls gitarr med sig. Han började spela och jag kännde igen låten jätte mycket, det var ju min låt! Jag hade skrivit klart den när jag kom hem till England igen efter resan till Frankrike och Spanien. Mormor och morfar måste gett honom texten! Han fortsatte sjunga
-You where my dream, my everything, but you killed my heart to many times. Sjöng han. När han hade sjungit klart så ställde sig hela publiken upp och började skrika och Harry gick och satte sig igen.
-That was a different song, but i liked it! Who wrote it? Sa programledaren.
-My big love wrote it! The girl in my dreams! But i was an idiot! So she isn't mine anymore. Han kollade in i kameran när han sa allt det. Jag såg hans snälla ögon kolla rakt in i mina!
-She don't need to forgive me, i understand if she don't want to do that! But i want her to understand that i'm gonna regret my mistake for the rest of my life. I love her, i want her to know how much I love her! Sa Harry sen. Programledaren kollade på Harry och sa
-Do you talk about Vanessa?
-Yes, i'm talking about Vanessa Miller! Sa han och jag och Frida satt och stirrade på tv.n med öppen mun. Han älskade mig verkligen!
-Frida, packa dina grejer! Vi ska åka och fixa en sak! Sa jag och ställde mig upp.

Vi satte oss i bilen och körde iväg. Jag tänkte åka till studion som programmet var i och se hur mycket Harry älskade mig!

Vi sprang och sprang, skulle vi hinna innan programmet var slut? Jag sprang ner för trapporna in i studion, när jag stod bredvid scenen så snubblade jag på en sladd och ramlade in på scenen. Fan! Jag skulle ju bara vänta här utanför! Alla i publiken vände sina blickar mot mig och jag hörde hur dom andades in och lät chokade. Killarna och programledaren vände också sina ansikten och kollade på mig. Fint! Jag är med i ett av Sveriges största skvaller program som typ hela Sverige kollar på, och det första jag gör är att snubbla in på scenen och se ut som ett miffo!
-look who's here! Sa programledaren. Harry reste sig sakta upp och gick fram till mig. Våra blickar möttes och jag kände värmen stiga inom mig. Han sträckte fram sin hand till mig. Jag kollade först bara på den, men sen tog jag tag i den. Han hjälpte mig upp och jag upptäckte att jag hade fått ett stort sår på benet. Harry kollade bekymrat på såret och sen kollade han i mina ögon igen.
-Does it hurt? Sa han och kollade på såret.
-No, you hurted me much more.... Sa jag och kollade ner i marken.
-I know... Sa Harry och kollade på programledaren som långsamt gick fram till oss.
-We have extended the transmission time. Viskade han till oss och gick sen tillbaka till sin plats och satte sig ned. Fan! Det var ju inte ens meningen att dom skulle veta att jag var här! Och nu så har dom förlängt sändningstiden så att tittarna ska kunna se vad som händer mellan Harry och mig!

Harry rätade på sig och gick fram till en kille som jobbade med ljudet. Dom pratade ett tag och sen sattes det igång musik i högtalarna

I keep playing it inside my head
All that you said to me
I lie awake just to convince myself
This wasn't just a dream

Cause you were right here
And I should've taken the chance
But I got so scared
And I lost the moment again´

Sjöng han och gick fram till mig. Han kollade mig i ögonen och fortsatte sjunga.

It's all that I can think about, oh
You're all that I can think about

Is your heart taken?
Is there somebody else on your mind?
I'm so sorry, I'm so confused
Just tell me, am I out of time?

Is your heart breaking?
How do you feel about me now?
I can't believe I let you walk away
When, when I Should Have Kissed You

I should, I should oh, I should have kissed you
I should, I should oh, I should have kissed you Vanessa!
I should, I should oh, I should have kissed you
I should, I should oh, I should have kissed you and not the other girl!

Han slutade sjunga och kollade på mig.
-You are everything i want! I understand if you don't want me, But i'm so sorry! I was drunk and i didn't know what i was doing! And on the concert, she should give me a new mic, cause the one i had didn't work. And when she helped me, i don't really know what happened, but she just kissed me! I promise that... Han blev tyst och kollade på mig. I, I promise... Jag avbröt honom igen om att slänga mig om honom och ge honom en kyss. Han var min dröm! Ingen hade någonsin ansträngt sig så mycket för mig förut!


FÖRLÅT! Jag har varit sääämst på att uppdatera! Men det har varit så sjuuukt mycket i skolan, och min bästis har fyllt år så jag hade inte någon tid alls! Förresten grattis gumman!
Men som förlåt fick ni ett litet längre kapitel! 6 kommentarer och jag LOVAR att det kommer ett till kapitel imorgon! Men snälla, i kommentaren, skriv vad ni tycker jag borde förbättra och vad jag borde fortsätta med! Jag gillar dom lite längre kommentarerna! ;) :P <3

Kommentarer
Postat av: Alwa !!!

JÄTTE BRAAA !!!! :)

2012-05-03 @ 19:21:55
Postat av: Alwa !!!

JÄTTE BRAAA !!!! :)

2012-05-03 @ 19:22:05
Postat av: Bemzii ♥

Mera c:

2012-05-03 @ 19:22:39
URL: http://Http://mspbemzan.blogg.se
Postat av: Fanny

Gud vad jag har längtat efter det hära kapitlet !

Du skriver jätte bra :)

2012-05-03 @ 20:54:26
URL: http://onedirectionnovellsswe.blogg.se/
Postat av: Tindra

BÄSTA!!!!!

2012-05-04 @ 21:11:13
Postat av: Anonym

MER!!!!!

2012-05-04 @ 22:22:45
Postat av: Anonym

Bra bella

2012-05-04 @ 22:23:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0